NRK Meny
Normal

Selv skoene til sjefen var pakket inn

Mens sjefen var på jobbreise tok kollegene ansvar og pakket inn hele kontoret hans.

Fikk kontoret pakket inn

NITID: De som pakket inn kontoret til Pål Engeseth hadde gjort en nitid og god jobb. Alt fra stiftemaskin til kvitteringer var pakket inn.

Foto: Tore Kubberød/Byggfakta

Da Pål Engeseth tok seg to dager fri for å dra på jobbreise rett før helgen var ikke kollegene hans i Byggfakta i Moss sene med å beleire kontoret hans. Da den administrerende direktøren åpnet døra mandag morgen ventet en voldsom julepresang på innsiden.

– Når noen tør å gjøre sånn med sjefen sin, så viser det at det er høy takhøyde på kontoret. De var nok spente på om det var lov å gjøre slike ting mot sjefen, men det er det absolutt. Vi er enige om vi har noen grenser, men så lenge ingenting ble ødelagt, så må det være greit, sier han til NRK.

Hevnaksjon

Fikk kontoret pakket inn

MØTEFRI: Møtebordet til sjefen ble stående mer eller mindre ubrukt mandag formiddag.

Foto: Tore Kubberød/Byggfakta

Byggfakta har en årlig tradisjon hvor de ansatte er såkalte nissevenner for hverandre. I tiden frem mot jul gjør kollegene både nissestreker og nissegleder for hverandre, skriver Moss Avis.

Gavepakken til Engeseth var en hevnaksjon for en spøk sjefen selv utsatte en kollega for i desember i fjor.

– Her har jeg nok fått igjen for eget knep. Han jeg var nissevenn for i fjor er min nissevenn i år. I fjor kom jeg i skade for å helle ut alt innholdet i en makuleringsmaskin på pulten hans. Du kan vel si at jeg har fått igjen med renter i år, forteller han.

Anbefaler til andre

Fikk kontoret pakket inn

BLÅMANDAG: Til og med inneskoene til sjefen var pakket godt inn i gavepapir.

Foto: Tore Kubberød/Byggfakta

For det var ikke bare kontorpulten som var pakket inn. På pulten lå det også 30–40 andre pakker. De inneholdt blant annet en stiftemaskin og flere kvitteringer. Til og med skoene til sjefen var pakket inn.

– Man har to tanker i hodet samtidig når man oppdager slike ting. For det første, så er det ekstremt morsomt og artig, og jo mer man ser på kontoret jo mer inspirert blir man. Men samtidig var det jo ikke dette jeg hadde planlagt å bruke formiddagen til. Men jeg kan absolutt anbefale dette til andre, det er en kilde til godt humør på arbeidsplassen, ler han.

Nissevennen hadde også lagt igjen en pakke med godteri til sjefen som plaster på såret.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Billigere å handle i Sverige

    Endringer i kronekursen har gjort det betydelig billigere å handle i Sverige de siste månedene, skriver E24.

    – Det er 5–6 prosent rabatt på valutakursen siden nyttår i tillegg til allerede lave priser. Nå blir det ekstra mye å spare på grensehandel og Sverige-turen, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1 til nettstedet.

  • Sarpsborg innebandy-kvinner ute

    Sarpsborg tapte to kamper og spilte en uavgjort i helgens NM-sluttspill i innebandy. Dermed går de ikke til NM-semifinalen.