NRK Meny
Normal

Pågrepet for kjæreste-mishandling

En mann i slutten av 40-årene er pågrepet siktet for legemsbeskadigelse etter at han i natt skal ha skadet kjæresten sin.

Kvinnen fra Fredrikstad skal ha brukket armen og fikk flere blåmerker etter mishandlingen.

- Ikke alvorlig skadet

Kvinnen ringte selv politiet og anmeldte forholdet.

- Kvinnen ble ikke alvorlig skadet, men det er jo svært alvorlig at en person går løs på noen på denne måten, sier operasjonsleder Trond Puck.

Da politiet kom til boligen, lå mannen og sov ut rusen i boligen på Rolvsøy. Mannen er også tidligere kjent for politiet.

Avhørt mandag

- Han har flere lignende anmeldelser på seg. Det gjelder andre kvinner han har hatt et forhold til, sier Puck.

Den pågrepne vil bli avhørt i løpet av mandagen.

Kvinnen ringte selv i 09-tiden mandag morgen og fortalte om mishandlingen. Hun ble hentet i ambulanse og kjørt til sykehus.

 

 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ny spiller til Stjernen

    Ishockeyspilleren Eirik Børresen har skrevet en ettårskontrakt med Stjernen. Det skriver Fredriksstad Blad. Børresen er 26 år gammel og spilte sist sesong for Stavanger Oilers. Han har også spilt tre sesonger i Sparta. Børresen kommer opprinnelig fra Storhamar.

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.