Pågrep mann som stakk av med OL-sendinga

Handlende på kjøpesenteret Amfi Moss ble snytt for OL-gullet i kombinert.

Graabak spurter til stafettgull

Jørgen Graabak spurtet Norge inn til gull foran Tyskland og Fabian Riessle. Men det gikk de handlende på Amfi Moss glipp av.

Foto: Matthias Schrader / Ap

Ved 12.30-tiden fikk politiet i Østfold inn en melding fra vektere på kjøpesenteret Amfi Moss om at en mann hadde stjålet en bærbar PC fra senteret.

– Det var en PC som ble stjålet fra fellesområdene på senteret. Den ble brukt for å vise OL på storskjerm for de handlende, sier operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt til NRK.no.

De handlende ble dermed snytt for de norske kombinertguttas OL-gull i dag.

Kjenning erkjente forholdet

Stjal OL-sendinga fra Amfi Moss

Det ble jubel i OL-studioet på Amfi Moss da beskjeden om at PC-tyven var tatt kom.

Foto: Alf Dahlmann

Politiet fikk en beskrivelse av gjerningsmannen og dro deretter ut for å lete etter vedkommende.

– Like før klokken 14 traff vi på en av være gamle kjenninger, som passet med beskrivelsene av gjerningsmannen. Han er pågrepet og har erkjent forholdet, sier Meier.

Ifølge operasjonslederen hevder mannen at han foreløpig ikke har kvittet seg med datamaskinen.

– Han har sagt at han skal bli med politiet for å finne PC-en. Det gjenstår fremdeles litt arbeid knyttet til dette. Det er bra og hurtig politiarbeid som gjorde at vi kunne pågripe gjerningsmannen så raskt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ingen pågripelser

    Det er så langt ingen pågripelse i knivdrapsaken på Majorstua, og etterforskningen pågår for fullt, opplyser politiet i en pressemelding. Det var en 24 år gammel mann fra Mysen som ble drept på Majorstua.

  • Væpnet aksjon i Halden

    Det har vært en væpnet politiaksjon i Halden i dag. Operasjonsleder Marti Lyby Herstad ved Øst politidistrikt forteller til NRK at de søkte etter en mann i forbindelse med en voldshendelse som hadde funnet sted i Halden tidligere i dag. Ingen ble pågrepet under aksjonen.