NRK Meny
Normal

Pågrep 30-åring etter innbrudd i Råde

Ble tatt i skogen etter lengre søk med hund.

Mannen mistenkes for å ha gjort innbrudd ved en bedrift i Råde.

Gjemte seg i skogen

30-åringen er fra Litauen, og sitter nå i politiets arrest i Sarpsborg.

- Han er mistenkt for innbrudd og forsøk på tyveri av bilbatterier fra denne bedriften i Råde, sier operasjonsleder Martin Nygårdsmoen i Østfold politidistrikt.

Etter et lengre søk med sporhund, fant politiet mannen i skogen et stykke unna. Han har foreløpig ikke forklart noe til politiet, men kommer til å bli avhørt i løpet av søndagen.

Mistenkt for verktøystyverier

Lørdag ble to litauiske menn pågrepet, mistenkt for tyverier av verktøyer. De ble stanset i en varebil på vei ut av Norge over grensen på Ørje.

Les: Litauere pågrepet på vei ut av landet

Politiet ser likevel ikke noen sammenheng mellom disse to tilfellene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.