NRK Meny
Normal

Øvingsbane nedtagget i Rakkestad

NAFs glattkjøringsbane på Rudskogen har blitt tagget ned natt til torsdag.

Tagging på glattkjøringsbane

Disse plastbilene, som brukes ved øvelseskjøring på banen, er tagget ned.

Foto: Privat

Det har vært omfattende tagging på øvingsbanen til NAF ved Rudskogen i Rakkestad.

Tagging på hele området

- Taggingen må ha skjedd etter klokken 18 onsdag kveld og innen klokken 8 torsdag morgen, opplyser politibetjent ved lensmannskontoret, Halvor Andersen.

Taggerne har vært over store deler av området.

- Det er tagget på hovedbygget ved øvingsbanen. Så er det et slags skjul inne på øvingsbanen som er tagget ganske kraftig ned. I tillegg er det noen plastbiler som brukes ved øvelseskjøringen som er tagget ned. Taggingen innebærer en betydelig kostnad for NAF, sier Andersen.

Ingen mistenkte ennå

Han forteller at det foreløpig ikke er noen mistenkte i saken.

- Vi har sikret oss noen spor, men vi har ingen konkrete mistenkte. Vi må nå blant annet se på signaturene som er tagget og forsøke å koble dem opp mot tagging andre steder, sier Andersen.

Tagging ved glattkjøringsbane

Taggerne hadde satt spor etter seg over store deler av området ved øvingsbanen.

Foto: Privat

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kvinne mistenkt for promillekjøring

    Politiet i Halden har anmeldt en kvinnelig sjåfør mistenkt for promillekjøring i sentrum lørdag formiddag. Førerkortet hennes ble beslaglagt, melder politiet på Twitter.

  • Fikk samfunnsstraff for vold

    Borgarting lagmannsrett har gjort om straffen for to sarpinger som er dømt for voldsbruk. De to er, sammen med tre andre, dømt for vold mot en mann i Sannesund i Sarpsborg i 2015. En 26 år gammel mann har fått endret straffen fra fengsel i åtte måneder til 240 timer samfunnsstraff. En 24 år gammel mann har fått endret straffen fra fengsel i et halvt år til 180 timer samfunnsstraff.