NRK Meny
Normal

Oversvømmelse på p-plass

De store nedbørsmengdene gjorde at det var umulig å parkere utenfor denne Kiwi-butikken lørdag formiddag.

Illustrasjon: Magnus Brenna-Lund/NRK

Store vannmengder utenfor Kiwi-butikken på Kråkerøy.

Foto: MMS-foto: Magnus Brenna-Lund / NRK

Regnet har skyllet ned over Østlandet i natt.

Ved en Kiwi-butikk på Kråkerøy i Fredrikstad har nedbørsmengdene ført til fullstendig oversvømmelse på en parkeringsplass.

- Basseng

Illustrasjonsfoto: Magnus Brenna-Lund/NRK
Foto: MMS-foto: Magnus Brenna-Lund / NRK

Parkeringsplassen var dekket av et 30-40 centimeter dypt basseng, og det var umulig for kunder å parkere ved forretningen lørdag formiddag

Ansatte forsøkte å stake opp kummer og sluk på parkeringsplassen for å få unna vannet, men det var ikke en enkel jobb...

Har du bilder av været? Send oss dine værbilder her!

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Dette er helt vanvittig!

    En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet "Nabolaget". -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter "Nabolaget", vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.

  • Norsk kvinne omkom

    En 58 år gammel norsk kvinne døde i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Årjäng fredag ettermiddag. Det melder den svenske avisen NWT.se. Kvinnen satt i personbilen sammen med en 62 år gammel mann. Mannen ble alvorlig skadet men tilstanden hans skal være stabil. Det er fortsatt uklart hva som var årsaken til ulykken.