NRK Meny
Normal

Overfalt og ranet av to gjerningsmenn

En mann i midten av 20-årene ble natt til lørdag ranet på åpen gate.

Politi

Politiet har som vanlig hatt en del å gjøre natt til søndag.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Det skriver politiet i Østfold på Twitter. Mannen ble overfalt og fratatt lommebok i 01-tiden i Gimleveien i Halden. Gjerningsmennene opplyses å være menn mellom 25 og 35 år og mørke i huden. Den ene skal ha hatt på seg en grå hettegenser.

– Det var to gjerningspersoner. Mannen som ble overfalt har ingen fysiske skader, opplyser operasjonsleder Bjørge Haugen.

Politiet har søkt etter gjerningspersonene i området, men ingen er pågrepet. Politiet skriver at de ønsker å komme i kontakt med vitner til hendelsen.

– Vi er interessert i alt som er av opplysninger, så folk må bare ta kontakt med oss, sier operasjonslederen.

Politiet har også hatt en del å gjøre andre steder.

23:00 ble en mann i 20-årene stoppet av UP på Torp, mistenkt for å kjøre ruspåvirket. Mannen kjørte uten førerkort.

23:30 i Råde ble en passasjer i bil anmeldt for bruk og besittelse av mindre mengder marijuhana.

00.06 ble en bilfører anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort i Sarpsborg.

02.49 oppdaget en beboer i sentrum av Moss at det hadde vært inbrudd. Det var stjålet diverse el-varer og bankkort. Politiet er ferdig på stedet.

Politiet skriver også at det i løpet av natten er bortvist et titalls mennesker fra byen av diverse årsaker. Disse er jevnt fordelt mellom østfoldbyene. De har også fått mange henvendelser om høy musikk og feststøy.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trusler mot politiet

    En beruset 30-åring ble kjørt i arresten på grunn av ordensforstyrrelser i Halden sentrum i natt, samt sjikanering og trusler mot politiet. Mannen blir anmeldt.

  • Unge festdeltakere

    Politiet i Fredrikstad avslutter en fest på en privat adresse i sentrum i natt på grunn av mye bråk. I følge politiet var deltakerne veldig unge.