NRK Meny
Normal

Østfold-lagene fant veien til mål

Både Kvik Halden og Moss viste gode offensive takter i dagens 2. divisjonsoppgjør.

Nils Lexerød

Kvik-trener Nils Lexerød kunne glede seg over tre poeng i dag.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Kvik Halden var først ute i ilden da de tok imot Lørenskog på Halden stadion.

Det var gjestene som åpnet ballet med en scoring to minutter etter hvilen, men Halden-laget kom sterkt tilbake. 65 minutter ut i oppgjøret utlignet Jiress Suka, før Ole Strømsborg, Almir Taletović og Harold Mufoncol scoret hvert sitt.

Kvik Halden vant kampen 4–1 og ligger nå på niendeplass i andredivisjon.

Spansk aften på Melløs

Jorge Rodriguez

Jorge Rodriguez scoret to mål mot Harstad.

Foto: Espen Torgersen / NRK

En drøy time etter at Kvik-kampen startet, tok Moss imot Harstad på Melløs. Og det hele utviklet seg til en spansk aften.

Nykommeren Óscar Garcia Guerrero sendte moss i føringen 51 minutter ut i kampen. Spanjolen skaffet også laget straffe få minutter senere. En straffe Thomas Klaussen satt enkelt i mål.

Så ville en annen spanjol melde seg på i kampen. Jorge Rodriguez økte MFKs ledelse til både 3-0 og 4–0. Pasningen ved begge målene kom selvfølgelig fra Óscar Garcia Guerrero...

Moss ligger nå på fjerdeplass.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.