Både Kvik Halden og Moss viste gode offensive takter i dagens 2. divisjonsoppgjør.

Nils Lexerød

Kvik-trener Nils Lexerød kunne glede seg over tre poeng i dag.

Kvik Halden var først ute i ilden da de tok imot Lørenskog på Halden stadion.

Det var gjestene som åpnet ballet med en scoring to minutter etter hvilen, men Halden-laget kom sterkt tilbake. 65 minutter ut i oppgjøret utlignet Jiress Suka, før Ole Strømsborg, Almir Taletović og Harold Mufoncol scoret hvert sitt.

Kvik Halden vant kampen 4–1 og ligger nå på niendeplass i andredivisjon.

Spansk aften på Melløs

Jorge Rodriguez

Jorge Rodriguez scoret to mål mot Harstad.

En drøy time etter at Kvik-kampen startet, tok Moss imot Harstad på Melløs. Og det hele utviklet seg til en spansk aften.

Nykommeren Óscar Garcia Guerrero sendte moss i føringen 51 minutter ut i kampen. Spanjolen skaffet også laget straffe få minutter senere. En straffe Thomas Klaussen satt enkelt i mål.

Så ville en annen spanjol melde seg på i kampen. Jorge Rodriguez økte MFKs ledelse til både 3-0 og 4–0. Pasningen ved begge målene kom selvfølgelig fra Óscar Garcia Guerrero...