NRK Meny
Normal

Østberg offensiv foran siste dag av Rally Argentina

Mads Østberg klatret til 10. plass sammenlagt i Rally Argentina foran siste dag. Men under den første av dagens fire fartsprøver ble han forbigått i sammendraget av Mikko Hirvonen.

Mads Østberg, Rally Portugal
Foto: CITROEN RACING

Østberg slo i stykker hjulopphenget foran på dag en av Rally Argentina, og måtte stå over de fire neste fartsprøvene før bilen kunne sette fart på veiene i Calamuchita igjen. Det satte ham 20 minutter tilbake i sammendraget. Han kjørte seg godt opp i går, men Hirvonen har altså hatt en bedre start på dagen i dag.

Mikkelsen nærmer seg pallen

Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen holder fjerdeplassen med god margin til både de over og under seg på rankingen.

Foto: Volkswagen Motorsports

Andreas Mikkelsen har også kjørt bra, og tok inn et halvt minutt av de to minuttene han ligger bak britiske Kris Meeke, som har tredjeplassen i sammendraget. #Anythingcanhappen, som han hashtagger sine Twitter-meldinger fra Argentina med.

Helt øverst har Jari-Matti Latvala økt ledelsen til Sébastien Ogier, og holder nå teten med 47.6 sekunders margin.

Langt opp for Østberg

Twitter Østberg

En fornøyd Østberg oppsummerer dag to av Rally Argentina.

Foto: Skjermdump, Twitter

Det blir tøffere for Østberg å avansere, selv etter en god dag to. Siste etappe i går ble også bokstavelig talt venstrehåndskjørt av Østberg, etter en skade i høyre tommel. Fra hans 10. plass er det over fire minutter opp til Nasser Al-Attiyah på plassen over.

– Jeg kjører til tommelen detter av! skriver Østberg selv.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se NRK Østfolds TV-sending 23.00

  • Selger Bloksberg

    Bladet Se og Hør melder i dag at prinsesse Märtha Louise skal selge feristedet Bloksberg på Hankø. Bloksberg har vært i Kongefamiliens eie siden 1947, og ventes å bli solgt for flere titalls millioner kroner.