NRK Meny
Østfold politidistrikt Twitter
Foto: Skjermdump Twitter

Øst politidistrikt melder

 • Mistet lappen etter sladding

  En 18 år gammel bilist er fratatt førerkortet etter at han sladdet på våt asfalt på Lisleby i Fredrikstad. Sladdingen førte til at mannen kjørte ut av veien. Han er også anmeldt for uaktsom kjøring, skriver politiet på Twitter.

 • Politiet måtte dempe feststøy

  Flere fester i distriktet har skapt så mye støy i natt at politiet ble nødt til å be festdeltakerne om å dempe seg. Både i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden har politiet oppsøkt private adresser for å dempe støyen. I tillegg ble over 20 personer sendt hjem fra sentrum i de tre byene.

 • Fratatt førerkortet på E6

  Politiet beslagla fredag morgen førerkortet til en bilist som ble stanset på E6 ved Solli i Sarpsborg. Vedkommende ble målt til 142 kilometer i timen og blir også anmeldt for kjøringen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Mange snur på E6

  Etter mange meldinger om biler som snur på E6, har en patrulje fra Politiet i Follo tatt førerkortet fra person som rygget på E6 i Ås.Det skriver Politiet på Twitter.

 • Navn på syvåring frigitt

  Det var den syv år gamle Abdirahman Abdiriza Abdullahi som ble funnet død i folkeparken i Askim natt til onsdag. Politiet friga navnet på syvåringen i ettermiddag i samråd med familien.