NRK Meny
Normal

Oslo-Sarpsborg med stjålet traktor

Sarpingen i midten av tjueårene stjal en traktor med henger på Bygdøy i Oslo og kjørte tyvegodset hele veien hjem til Sarpsborg.

Nå har Sarpsborg tingrett dømt mannen til 60 dagers fengsel for traktor-røveriet.

Sarpingen stjal traktoren og hengeren til 120.000 kroner fra en byggeplass på Bygdøy i mai ifjor. Han satte deretter kursen mot Sarpsborg, hvor han vel hjemme malte tilhengeren grønn.

Til eget bruk

Men traktoren og hengeren ble meldt stjålet og etterlyst av politiet, og snart ble sarpingen tatt for det frekke tyveriet.

Ifølge dommen ga mannen en uforbeholden tilståelse i retten, og fortalte at planen var å bruke traktoren og hengeren i egen næringsvirksomhet i Østfold.

Sarpingen i midten av tjueårene er også tidligere straffet for grovt tyveri, noe som gjorde at retten valgte å straffe han med 60 dagers fengsel, hvorav halvparten betinget.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fergetrafikken oppe å går igjen

    Fergetrafikken mellom Moss og Horten er tilbake til normalen. Tidligere i kveld var det ventetider opp mot en time på grunn av tekniske problemer på den ene ferga. Det er nå ordnet opp i, melder Bastø Fosen på sin hjemmeside.

  • Råkjørere i Fredrikstad

    UP har i ettermiddag hatt en trafikkontroll ved Engelsviken i Fredrikstad. Det resulterte i åtte forenklede forelegg for å kjøre over fartsgrensa, tre forelegg for bruk av mobil og en for ikke å ha brukt bilbelte.