NRK Meny

Orienterings-VM til Østfold

VM i orientering 2019 skal arrangeres i Østfold med hovedsete i Sarpsborg. Leder i Østfold Orienteringsskrets Jens Erik Mjølnerød forteller til NRK at dette er noe av det største idretten noen gang kan få til Østfold og tar nyheten med et stort smil. – Dette betyr økt synlighet og økt rekruttering for sporten. Dette er viktig, sier han. I pressemeldingen fra det internasjonale orienteringsforbundet kommer det frem at en stor del av beslutningen er vektlagt det vellykkede Orienterings-VM i Trondheim 2010. Dette blir fjerde gang mesterskapet er lagt til Norge, etter at Kongsberg arrangerte i 1978 og Grimstad i 1997.

Elise Egseth
Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Granskingsrapport utsatt

    Granskingsrapporten i varslersaken i Fredrikstad kommune blir utsatt igjen. Grunnen er at man vil forsøke å finne flere dokumenter og e-poster som ikke er arkivert. Rapporten skal finne ut av om påstanden om mobbing og trakassering av varslerne i kommunen stemmer. Rapporten vil ikke være klar før 1. mars neste år.

  • Melding om hest i myr

    Brannvesenet i Sarpsborg har rykket ut etter melding om en hest i en myr på Kampenesveien i Ise. Det melder Alarmsentral brann Øst på Twitter.