NRK Meny
Normal

Vil følge opp seiersrekken

I kveld tar FFK imot "Gutan" på Fredrikstad stadion, og rødbuksene håper på sin fjerde strake triumf.

FFK - Vålerenga

FFK-spillerne håper på mer jubel mot Tromsø.

Foto: Vidar Tangerud/NRK

– Med seier melder vi oss på der vi ønsker å være. Det sa FFK-trener Tom Freddy Aune til Fredriksstad Blad i går.

Optimisme i FFK-troppen

Celso Borges

Kaptein Celso Borges er optimist før møtet med Tromsø.

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Med en trepoenger mot Tromsø i kveldens kamp vil FFK klatre opp til en respektabel femteplass på tabellen, og vil med tap beholde sjuendeplassen i årets Tippeliga. Tromsø, med kun 12 kamper spilt før dagens oppgjør, vil med seier henge seg på Molde i teten.

LES OGSÅ:

Både Celso Borges og Hans Erik Ramberg, som forøvrig vil spille sin kamp nummer 225 for Fredrikstad om han får tillit, mener FFK har ladet godt opp før møtet med Tromsø, og håper på seier mot gjestene fra nord.

– Jeg håper at vi kan avslutte første halvdel i Tippeligaen virkelig bra, og at vi kan fortsette å følge opp seiersrekken vår. Laget viser god spirit, sier Borges til FFKs hjemmesider.

Skadeproblemer for begge lag

Tom Freddy Aune

FFK-trener Tom Freddy Aune håper på seier mot Tromsø.

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Til tross for at Tromsø mangler flere nøkkelspillere etter salgene av Tom Høgli og Tore Reginiussen og skader på Miika Koppinen og Sigurd Rushfeldt, vil ikke FFK-trener Tom Freddy Aune ta noe for gitt.

– Tromsø har et godt organisert lag, og er solide bakover. At laget har mistet noen spillere, tror jeg ikke har så veldig mye å si, sa Aune til f-b.no i går.

Det er også et delvis skaderammet FFK-mannskap som Aune mønstrer til kveldens oppgjør. Både forsvarsklippen Raio Piiroja og vingen Alex Valencia er ute med skade, og begge står over dagens kamp mot Tromsø.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avsluttet aksjon i Mysen

    Politiet har avsluttet den væpnede aksjonen i Mysen. Det skriver VG. Aksjonen kom som følge av en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet har ikke pågrepet noen, og går nå over til vanlig etterforskning.

  • Væpnet aksjon i Mysen

    Politiet har satt i gang en væpnet aksjon i Mysen. Det er mannskap med hund på stedet. Aksjonen skal være rettet mot en spesifikk adresse, skriver Smaalenenes Avis. Bakgrunnen for aksjonen skal være en skyteepisode i Askim i ettermiddag.