NRK Meny
Normal

Ønsker tips etter innbruddshelg

Tre innbrudd på én helg i Rakkestad: Nå ønsker politiet tips fra publikum.

Ved Rakkestad ungdomsskole er 17 bærbare PCer sporløst forsvunnet. Tyvene kom seg inn gjennom et vindu og forsynte seg med PCer for store verdier. Halvparten av PCene skal ha vært helt nye.

Innbrudd på bensinstasjon

Men det var ikke det eneste politiet hadde å stri med denne helgen.

På Degernes café og servicesenter gikk alarmen i natt, etter at tyver brøt seg inn - og fikk med seg tobakksvarer.

Politiet etterlyser en sølvgrå volvo stasjonsvogn etter innbruddet, som fant sted ved 2.00-2.30-tiden i natt. Tyvene skal ha kjørt i retning Halden på riksvei 22.

- Overvåkingskamera fanget trolig inn tyvene, og vi vil nå gå gjennom opptakene, opplyser lensmann i Rakkestad, Svein Midtskog.

Stjal jolle

I tillegg brøt noen seg inn på en gård i Degernes søndag. Her ble det stjålet verktøy og en jolle med motor.

- Her har vi pågrepet en haldenser i 40-årene. Han ble pågrepet i en stjålet lastebil, men vi har mistanke om at flere har vært innblandet - og vi jakter nå på disse personene, forteller Midtskog.

Den pågrepne mannen blir ifølge Midtskog avhørt i løpet av dagen.

Politiet ser ingen sammenheng mellom de tre innbruddene, men ønsker tips fra vitner til innbruddene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta henter svenske

    Den svenske ishockeyspilleren Ludwig Karlsson (26) er klar for spill i Sparta resten av sesongen, melder Sarpsborg Arbeiderblad. 26-åringen er blitt fristilt fra sin engelske klubb Milton Keynes Lightning. Karlsson er forward og har scoret to mål og stått bak 6 assist på 23 kamper denne sesongen.

  • Veien åpnet etter kjedekollisjon

    Politiet opplyser at riksvei 109 er åpnet etter en kjedekollisjon torsdag ettermiddag. Fire biler kjørte inn i hverandre og politiet mistenker at føreren av den bakerste bilen var påvirket av rusmidler. Føreren anmeldes.