NRK Meny

Ønsker tips etter innbrudd på Ørje

Smykker og andre verdigjenstander for betydelige summer ble stjålet i forbindelse med et innbrudd i et bolighus i Ørje sentrum i slutten av forrige uke. Innbruddet må ha skjedd mellom torsdag middag og lørdag middag. Noe av tyvegodset er funnet igjen langs fylkesvei 21 i retning Aremark. Lensmannen i Marker er interessert i kontakt med vitner som kan ha gjort observasjoner som kan settes i forbindelse med innbruddet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen

  • Verner skogsområder

    Regjeringen har i dag verna 49 nye skogsområde i ti fylker. To av områdene er i Østfold, begge disse i Halden. Dette gjelder Svantjern naturreservat og Vestfjella naturreservat som får utvidet verneområde. Områdene inngår i arbeidet med frivillig vern av privateid skog.