NRK Meny

Ønsker tips etter innbrudd på Ørje

Smykker og andre verdigjenstander for betydelige summer ble stjålet i forbindelse med et innbrudd i et bolighus i Ørje sentrum i slutten av forrige uke. Innbruddet må ha skjedd mellom torsdag middag og lørdag middag. Noe av tyvegodset er funnet igjen langs fylkesvei 21 i retning Aremark. Lensmannen i Marker er interessert i kontakt med vitner som kan ha gjort observasjoner som kan settes i forbindelse med innbruddet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Full og kranglete

    Full og kranglete blir en mann i 20-årene bortvist fra Fredrikstad sentrum ved 02-tiden i natt. Kort tid etter dukker mannen opp igjen på samme utested enda mer beruset og enda mer kranglete. Mannen ble tatt med til fyllearresten. Han er nå anmeldt for ikke å etterkomme pålegg og vil bli bøtelagt for dette.

  • Tyv tatt på fersken

    En tyv tok seg inn på en bensinstasjon på Borgenhaugen i Sarpsborg ved 02-tiden i natt. En ansatt på bensinstasjonen konfronterer butikktyven. Tyven svarer med å kaste gjenstander på den ansatte og forsvinner fra stedet. Politiet har en god beskrivelse av gjerningsmannen. Den ansatte fikk ryggsmerter etter hendelsen.