Mjøndalen-kaptein vil betale seg til FFK av egen lomme

Mjøndalen-kaptein Mads Hansen vil til FFK, og er villig til å betale mer enn 50.000 kroner av egen lomme for å få drømmen oppfylt.

Mjøndalens Mads Hansen

Mjøndalens Mads Hansen fikk prisen for Årets mål under utdelingen av Gullballen i Den Norske Opera i 2009.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

I et lengre perspektiv så er ikke 50.000 kroner mye penger. Om det skulle stå om noen tusen til, så er jeg beredt til å legge mer i potten selv.

Mjøndalen-kaptein Mads Hansen.

Fredrikstad fotballklubb er villig til å betale 350.000 kroner for han. Det vil ikke Mjøndalen selge for.

Har aldri opplevd lignende

Sportssjef i Mjøndalen, Kenneth W. Karlsen, sier han alldri har opplevd lignende. Men ønsker å hjelpe Hansen.

– Vi mener at han har en langt høyere verdi for klubben enn hva FFK tilbyr. Vi er innstilt på å hjelpe Mads, men vi kan ikke gjøre det for enhver pris.

– Det er jo fritt opp til Mads å betale en sum av egen lomme selv. Men det er ganske unormalt. Jeg har i alle fall ikke verken opplevd eller hørt lignende, sier Karlsen til NRK.no.

Det har ikke lykkes NRK.no å få en kommentar fra sportssjef i FFK Joacim Jonsson mandag kveld. Men tidligere har han sagt til Fredriksstad Blad, at klubben ikke har mer penger enn det de allerede har tilbudt for Hansen. I så fall trenger klubben hjelp for å få det til.

– Jeg ønsker å sende et tydelig signal

Hansen tilbyr seg å bidra med mellomlegget fra egen lomme for å få spille fotball på heltid i Fredrikstad. Han håper 50.000 kroner er nok til at Mjøndalen slipper han.

Stemning på Fredrikstad stadion

Hit, foran publikum på Fredrikstad stadion, ønsker Hansen seg.

Foto: Christian Nygaard-Monsen

– Jeg tror Mjøndalen ønsker mer enn hva Fredrikstad har råd til å betale. Sånn det er nå er jeg usikker. Jeg ønsker i alle fall å sende et tydelig signal om at jeg er villig til å bidra selv her, sier Hansen til NRK.no.

– Du har allerede sagt at du er villig til å betale 50.000 kroner av egen lomme. Hvis det blir for lite - er du villig til å betale mer?

– En ting er hva jeg er villig til å betale, en annen ting er hva jeg har råd til. I et lengre perspektiv så er ikke 50.000 kroner mye penger. Så om det skulle stå om noen tusen til, så er jeg beredt til å legge mer i potten selv, sier Hansen.

Om Mjøndalen selger for til sammen 400.000 eller om Hansen må bidra med enda mer fra egen lomme, er ikke avklart ennå.