NRK Meny
Normal

Omstridt spiller til FFK?

Jørgen Horn sluttet i Viking etter to byturer. Nå kan han få sjansen i Fredrikstad FK.

Jørgen Horn

23 år gamle Horn har U21-landskamper for Norge, men er trolig mer kjent for to byturer som endte med at han sa opp kontrakten med Viking.

Foto: Teigen, Trond Reidar / Scanpix

Jørgen Horn forlot Viking underveis i 2010-sesongen etter utenomsportslige hendelser. Nå kan stopperen få sjansen i nyopprykkede Fredrikstad.

– Vi har hatt positive møter og nærmer vel oss en enighet, sier agent Tore Pedersen til Fredriksstad Blad.

LES OGSÅ:

Lite sannsynlig med Tarik-retur

23 år gamle Horn har U21-landskamper for Norge, men er trolig mer kjent for to byturer som endte med at han sa opp kontrakten med Viking.

FB skriver at Tarik Elyounoussi trolig blir for dyr å hente hjem.

Den hurtige Heerenveen-proffen er ønsket tilbake i FFK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.