NRK Meny
Normal

– Jeg er ti ganger bedre enn flere på landslaget

Tidligere Stjernen-spiller Robin Olsen Syversen ønsker å vise seg frem på ishockey-landslaget.

Robin Syversen Olsen

Tidligere Stjernen-spiller Robin Syversen Olsen føler at han fortjener en sjanse til å vise seg frem på landslaget.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

– Jeg burde vært med på landslaget allerede i fjor. Jeg kan ikke forstå at jeg ikke fikk sjansen, sier nordmannen til vimmerbytidning.se.

Forrige sesong noterte Robin Syversen Olsen seg for 42 poeng på 45 kamper for Stjernen, noe han mener burde kvalifisere til en plass i troppen til landslagssjef Roy Johansen.

I vår skrev 22-åringen under for svenske Vimmerby HC etter tre sesonger med spill i den røde Stjernen-drakta. Men han er ikke sikker på om det øker sjansene hans til landslagsspill.

– Jeg vet ikke helt, men med tanke på at jeg er ti ganger bedre enn flere på landslaget burde sjansene fremdeles være ganske store, blir han sitert på i den svenske avisen.

– Kan ikke svare på det der

Etter at saken ble slått opp i Sverige har spilleren gått ut på sin egen Twitter-side for å dysse ned kommentarene.

Syversen Olsen mener seg feilsitert.

«Ser folk har sett en artikkel. Litt feilsitert har jeg blitt !! Mener jeg er bedre enn noen personer som har faatt sjansen i treningskamper», skriver han, og følger opp:

«Om folk er enig i det eller ikke bryr jeg meg ikke om ! Men mener ikke at jeg er bedre enn de som spilte VM ! Saa saann er det med den saken».

Landslagssjef Roy Johansen ønsker ikke å kommentere verken utspillet, eller Olsen Syversens sjanser til landslagsspill.

– Jeg kan ikke svare på det der nå. Det har ikke vært noe tema. Du får ringe meg igjen når sesongen starter, så skal vi se på det, sier en ordknapp landslagssjef.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Moi og Tarik på landslaget

    Både Tarik Elyounoussi og fetteren Mohamed Elyounoussi er tatt ut i Norges A-landslagstropp. Tarik har vært skadet i sesongoppkjøringen til Olympiakos, men har trent for fullt i to uker. – Han har egenskaper vi trenger, sa hovedtrener Lars Lagerbäck på pressekonferansen i dag. Kvalik-kampene mot Aserbadjan og Tyskland spilles 1. og 4. september.