NRK Meny
Normal

Olja lyn i Sparta amfi

Det var klasseforskjell mellom Stavanger og Sparta i den fjerde semifinalen. Stavanger er i finalen i ishockeysluttspillet etter fire strake seire.

SEMIFINALE ISHOCKEY

Eirik Salsten og resten av Oilers feirer den første skåringen av mange. Det viste seg fort at hjemmelaget hadde lite å stille opp med i Sparta amfi i kveld.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Siddisene tok ledelsen etter seks minutter i første periode, men festet for alvor grepet med to kjappe skåringer i starten av midtperioden. Stavanger kontrollerte også en målløs siste periode.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Til sykehus etter brann i Gressvik

    To personer er fraktet til sykehus etter en brann i en bolig i Gressvik i Østfold, melder politiet. Den ene skal ifølge politiet ha fått brannskader på en arm, og den andre har skader i et bein etter å ha hoppet fra 2. etasje.

  • Onsøy vant Golf NM

    Kvinnelaget til Onsøy Golfklubb vant NM i Golf 1. divisjon. NM ble arrangert på Onsøy Golfbane i helgen. På laget var Jannicke Flesland, Amalie Valle og Ning Kheawsalab. Det er Fredriksstad Blad som skriver dette. Men det er ikke sikkert at klubben har nok spillere til å delta i eliteserien.