NRK Meny
Normal

Olja lyn i Sparta amfi

Det var klasseforskjell mellom Stavanger og Sparta i den fjerde semifinalen. Stavanger er i finalen i ishockeysluttspillet etter fire strake seire.

SEMIFINALE ISHOCKEY

Eirik Salsten og resten av Oilers feirer den første skåringen av mange. Det viste seg fort at hjemmelaget hadde lite å stille opp med i Sparta amfi i kveld.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Siddisene tok ledelsen etter seks minutter i første periode, men festet for alvor grepet med to kjappe skåringer i starten av midtperioden. Stavanger kontrollerte også en målløs siste periode.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Krever flere frittgående høns

    Nortura ber 40 eggprodusenter her i landet om å legge om til frittgåande høns. Årsaken er nye krav fra matindustrien, skriver Nationen. I fjor ba Nortura 87 produsenter om å legge om, etter at Norgesgruppen bare ville selge egg fra frittgående høns. Nortura skriver i et brev at dersom produsentene ikke legger om, kan eggproduksjonen bli erstattet av import fra utlandet.

  • Tatt på fersk gjerning

    Politiet pågrep to polske dieseltyver i Sarpsborg sent i går kveld. Mennene forsøkte å stjele diesel fra tunge kjøretøy på en oppstillingsplass på Alvim. Det ble gjort beslag i hevert med pumpe og store kanner.