NRK Meny
Normal

Nytt gull til Bullen

For tredje gang på rad har Grace Bullen (20) tatt EM-gull for juniorer.

Grace Bullen

Grace Bullen på pallen i Tyskland.

Foto: Eren André Gjægtvik

– Det er utrolig gøy. Det er alltid moro å bryte stevner når det går som det her. Og med det flotte publikumet som har vært, har det vært veldig moro å bryte, sier hun på telefon fra Tyskland.

Gleder seg over formen

I finalen slo hun Anestasia Nichita fra Moldovia og kampen tok ikke mer enn tre og et halvt minutt. Bullen sier at hun følte presset før kampen.

– Jeg hadde jo forventningspress om å vinne. Jeg må vite hvor bra jeg er og hvor mye jeg har trent. Det å vite at formen har holdt seg etter det forrige mesterskapet for fire uker siden, er også veldig bra. Da holder jeg meg der jeg skal være, sier hun.

Fredrikstad-bryteren tror forventningspresset også hjelper henne.

– Bare jeg aksepterer presset går det litt lettere. Presset hjelper meg litt. Men jeg vet jo at jo høyere opp man kommer, jo lettere faller man ned. Alle har jo lyst å ta en som er på topp, sier hun.

Håper på dessert

Selv om bryteren i dag sikret EM-gull, har hun ingen planer om noen stor feiring.

– Det blir lite feiring akkurat i dag. Jeg er ikke noe flink til å feire. Det blir noe god mat. Jeg håper at treneren spanderer litt dessert, sier hun.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vestby-pasienter til Kalnes

    Styret i Sykehuset Østfold har i dag konkludert med at sykehuset er i stand til å ta imot pasienter fra Vestby. Styret ønsket en gjennomgang av hvordan sykehuset skal håndtere blant annet bemanning og korridorpasienter før Vestby-pasientene kommer.

    Sykehuset Kalnes
    Foto: Tor-René Stryger / NRK
  • Se 20:55-nyhetene her

    Martin Tangen-Schmidt gir deg nyhetene fra Østfold klokken 20:55.