NRK Meny
Normal

Nytt gull til Bullen

For tredje gang på rad har Grace Bullen (20) tatt EM-gull for juniorer.

Grace Bullen

Grace Bullen på pallen i Tyskland.

Foto: Eren André Gjægtvik

– Det er utrolig gøy. Det er alltid moro å bryte stevner når det går som det her. Og med det flotte publikumet som har vært, har det vært veldig moro å bryte, sier hun på telefon fra Tyskland.

Gleder seg over formen

I finalen slo hun Anestasia Nichita fra Moldovia og kampen tok ikke mer enn tre og et halvt minutt. Bullen sier at hun følte presset før kampen.

– Jeg hadde jo forventningspress om å vinne. Jeg må vite hvor bra jeg er og hvor mye jeg har trent. Det å vite at formen har holdt seg etter det forrige mesterskapet for fire uker siden, er også veldig bra. Da holder jeg meg der jeg skal være, sier hun.

Fredrikstad-bryteren tror forventningspresset også hjelper henne.

– Bare jeg aksepterer presset går det litt lettere. Presset hjelper meg litt. Men jeg vet jo at jo høyere opp man kommer, jo lettere faller man ned. Alle har jo lyst å ta en som er på topp, sier hun.

Håper på dessert

Selv om bryteren i dag sikret EM-gull, har hun ingen planer om noen stor feiring.

– Det blir lite feiring akkurat i dag. Jeg er ikke noe flink til å feire. Det blir noe god mat. Jeg håper at treneren spanderer litt dessert, sier hun.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Solid Comet-seier

    Comet vant til slutt 7-1 over Grüner i 1. divisjonskampen i ishockey. Dermed trygger haldenserne serieledelsen.

  • Comet slår hardt tilbake

    Comet havnet under tidlig i andre periode i 1. divisjonskampen i ishockey mot Grüner. Men etterpå scoret haldenserne fire ganger, og leder dermed 4-1 etter to perioder.