NRK Meny
Normal

Nytt ettmålstap hjemme for FFK

To minutter på overtid headet Geir Ludvig Fevang Sandefjord i ledelsen igjen på Fredrikstad stadion. Dommeren blåste av kampen kort tid etterpå.

4582 tilskuere på sesongpremieren i Fredrikstad

Årets hjemmedebut samlet drøyt 4500 tilskuere på Fredrikstad stadion. I dag venter gråvær og et Sandefjord i langt bedre tabellposisjon på hjemmebanen.

Foto: Ulf Morten Davidsen / NRK

Det meste i kampen har skjedd mot slutten av andre omgang.

Erik Tønne har utlignet for Fredrikstad på straffe i det 86. spilleminutt, etter at Magne Simonsen ble felt. Erik Mjelde satte ballen i mål for bortelaget etter 71 minutter.

Se kampstatistikken her:

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må registrere brønner

    Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Formålet er at informasjonen skal være lett tilgjengelig for kommunene når de legger planer for arealene rundt brønnområdet, skriver Aremark kommune på sine hjemmesider. Du må selv registrere brønnen på mattilsynet.no.

  • Kritisk til Peterson-flytting

    Høyre-politiker i Sarpsborg Marit Kildedal er kritisk til egen kommune for at det ikke har vært noen tilgjengelig tomt for Peterson Packaging i Sarpsborg. Bedriften har kjøpt tomt og planlegger flytting til Halden. – Sarpsborg kommune er for bakpå, middelmådige og for lite effektive. Det ser vi resultatet av i denne saken, sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.