NRK Meny
Normal

Ny trener til FFK

Tidligere Kongsvinger og Løv-Ham-trener, Trond Amundsen, har signert kontrakt med FFK.

Trond Amundsen

Tidligere Kongsvinger og Løv-Ham -trener, Trond Amundsen, har signert en kontrakt med FFK ut året.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport / Eirik Førde, Digitalsport

Fredrikstad fotballklubb styrker trener-teamet.

Tidligere Kongsvinger og Løv-Ham -trener, Trond Amundsen, har signert en kontrakt med FFK ut året.

Aune ned i lønn

Amundsen skal jobbe tett sammen med hovedtrener Tom Freddy Aune og være klubbens toppspiller-utvikler.

Ifølge en pressemelding har Aune gått ned i lønn for å få en ekstra trener på plass.

– Vi er i en anstrengt økonomisk situasjon, så jeg har bidratt med mitt gjennom en lønnsreduksjon for å få Trond på plass. Føler nå at vi har det rette teamet og jeg gleder meg til å få satt dette i system sier Aune til fredrikstadfk.no.

LES: KIL-treneren slutter

– Svært fornøyd

Trond Amundsen ble utnevnt til trener i Kongsvinger den 20. november 2009, men gikk på dagen etter at laget tapte fire av de fem første kampene i år.

Tom Freddy Aune har tidligere uttrykt et ønske om å få inn en ekstra person i trener-teamet.

– Jeg har respekt for at det har tatt tid å finne den rette personen og har opplevd prosessen som veldig god for klubben. Det var en forutsetning fra meg at denne kabalen skulle på plass da jeg tok trenerjobben og er nå svært fornøyd med løsningen, sier Aune.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha nei til utbygging

    Fortidsminneforeningen mener politikerne i Fredrikstad må si nei til å bygge ut en verneverdig villa ved biblioteket i byen. En utbygger ber om å tillatelse til å bygge om herskapshuset på Cicignon til åtte leiligheter og bygge et tilbygg i bakgården med fem leiligheter. Leder i fortidsminneforeningen i Østfold, Jens Bakke mener et ja til utbygging på sikt kan føre til en forringelse av områdets nasjonale verdi.

  • Krav fra departementet

    Akershus, Buskerud og Østfold må nå gjenoppta prosessen med å slå seg sammen til et fylke. Det krever kommunal- og moderniseringsdepartementet, etter at Stortinget vedtok å slå fylkene sammen med tvang 8. juni. Arbeiderpartiet, som er imot den store regionen, synes timingen er merkelig. Det logiske ville være å utsette prosessen til etter stortingsvalget, sier Aps gruppeleder i Akershus, Tonje Brenna.