NRK Meny
Normal

Ny spiss til FFK

Fredrikstad FK har sikret seg sin andre spiss på få dager.

FFK-supportere
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Bare dagen etter at ble det klart at brasilianske Everton var klar for FFK, slipper klubben nyheten om at enda en spiss har skrevet under.

- Spennende signering

Dominic Adiyiah er 19 år og kommer direkte til Fredrikstad fra Ghana. Adiyiah har tidligere prøvespilt hos Leeeds United og har også allerede sluppet til på A-landslaget til Ghana.

- Det er en spennende signering. Vi har sett ham flere ganger den siste tiden og vi er godt fornøyd med det vi har sett, sier FFKs assistenttrener Joacim Jonsson til FFK-TV.

Langsiktig kjøp

Assistentreneren vil ikke gå med på at det er en risiko å kjøpe en så ung spiller.

- Vi ønsker å la han utvikle seg her og deretter se på et eventuelt videresalg. Men først må han prestere og bidra her i Fredrikstad, sier Jonsson, som håper å få Adiyiah spilleklar så fort som mulig.

I går kom også Daniel Dimov (19) til prøvespill i Fredrikstad. Han har spilt for Tsjerno More i Bulgaria og har flere landskamper på aldersbestemte landslag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vestbypasienter til Østfold

    Sykehuset Østfold blir nytt lokalsykehus for innbyggerne i Vestby kommune fra mai neste år, skriver sykehuset på sine nettsider. Kommunen samarbeider allerede med andre kommuner i Mosseregionen om blant annet legevakt og helsehus.

  • 150 000 til Tour of Norway

    Sykkelrittet Tour of Norway får 150.000 kroner av Sarpsborg kommune til neste års ritt. I utgangspunktet ba arrangøren om 500.000 kroner, men formannskapet bevilget kun 150.000. Praktisk bistand til gjennomføring av prosjektet fører til overtidsbetaling, skriver kommunen på sine hjemmesider.