NRK Meny
Normal

Ny spiss til FFK

Fredrikstad FK har sikret seg sin andre spiss på få dager.

FFK-supportere
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Bare dagen etter at ble det klart at brasilianske Everton var klar for FFK, slipper klubben nyheten om at enda en spiss har skrevet under.

- Spennende signering

Dominic Adiyiah er 19 år og kommer direkte til Fredrikstad fra Ghana. Adiyiah har tidligere prøvespilt hos Leeeds United og har også allerede sluppet til på A-landslaget til Ghana.

- Det er en spennende signering. Vi har sett ham flere ganger den siste tiden og vi er godt fornøyd med det vi har sett, sier FFKs assistenttrener Joacim Jonsson til FFK-TV.

Langsiktig kjøp

Assistentreneren vil ikke gå med på at det er en risiko å kjøpe en så ung spiller.

- Vi ønsker å la han utvikle seg her og deretter se på et eventuelt videresalg. Men først må han prestere og bidra her i Fredrikstad, sier Jonsson, som håper å få Adiyiah spilleklar så fort som mulig.

I går kom også Daniel Dimov (19) til prøvespill i Fredrikstad. Han har spilt for Tsjerno More i Bulgaria og har flere landskamper på aldersbestemte landslag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

  • Østfoldinger i landslagstropper

    Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

    Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.