NRK Meny
Normal

Hør den ferske singelen fra Cashmere Cat

Spilte låten «Adore» live med Ariana Grande live for første gang i natt.

Magnus August Høiberg fra Halden, mer kjent som «Cashmere Cat», er et hett navn for tiden og nyter stor suksess som dj og produsent.

Han har jobbet med navn som Kanye West, Ryn Weaver, Jerimih, Ludacris, Tinashe, Charli XCX og Ariana Grande og produsert med blant andre Benny Blanco og Stargate.

Nå er han klar med den nye singelen «Adore». Låten er laget i samarbeid med Jeremih, Benny Blanco, Ammar Malik og LidoLido.

Vokalen har Ariana Grande. De to har tidligere jobbet sammen på Grande sin låt «Be My Baby».

Ariana og Cashmere Cat overrasket og spilte låten live sammen for første gang i Chicago som en del av førsnevntes «The Honeymoon Tour» i natt.

Laster Instagram-innhold

USA-turné

Nylig ble også den Cashmere Cat-produserte låten til Kanye West, «Wolves», sluppet under Wests Adidas Originals moteshow 12. februar i New York.

For øyeblikket er haldenseren med Ariana Grande på hennes USA turné, der et av stoppene på veien er New Yorks Madison Square Garden.

27-åringen skal også spille på den prestisjetunge Coachella-festivalen i april.

Fredag 24. april spiller Cashmere Cat på Vulkan Arena i Oslo og til sommeren tar han turen til Tønsberg og Slottsfjellfestivalen.

Les også:

Nummer én hos Vibe

Cashmere Cat debuterte i 2012 med «Mirror Maru EP» som fikk terningkast 5 av NRK P3.

Han har spilt flere konserter over hele verden, og ble for alvor kjent da han ble rangert som nummer én på Vibe Magazines liste over «25 awesome Genre-Benders of 2012», foran blant annet den verdenskjente artisten Skrillex (Les mer i faktaboksen).

Hans siste plate, «Wedding Bells EP», ble i fjor belønnet med terningkast fem av P3.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Enklere å få time for pass

  Passkontoret på Råde legger nå ut nye timer hver uke. Tidligere i år fikk passkontoret kritikk fra Politidirektoratet da det det var fullbooket på passkontoret flere uker fremover.

  Øst politidistrikt har nå satt inn ekstra personell, og det er igjen mulig å bestille time.

  Norsk pass
  Foto: Heidi Gomnæs / NRK
 • Utelukker ikke Østfoldstatsråd

  Førsteamanuensis Harald Borgebund ved Høgskolen i Østfold sier Høyre kan få enda en minister i regjeringen etter at Sylvi Listhaug trakk seg som justisminister i går.
  Han mener det ikke er automatikk i at det er en ny Frp-statsråd som skal erstatte Sylvi Listhaug, og trekker frem Ingjerd Schou som en aktuell kandidat.

  Harald Borgebund
  Foto: Bengt-Eigil Ruud/NRK