NRK Meny
Normal

Ny sarpesang foran lokaloppgjør

Lars-Ingar Andresen brukte bare en time på å skrive en uofisiell supportersang.

Berat Jusufi, Sarpsborg 08

Låtskriveren håper at den nye supportersangen kan inspirere Sarpsborg 08 og Berat Jusufi til seier over FFK i fredagens oppgjør.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Nå håper han sangen inspirerer Sarpsborgspillerne til seier.

Fredag står "slaget om Østfold" på Fredrikstad Stadion, og Sarpsborgsupporter Andresen produserte sangen på rekordtid - og ble ferdig med den før oppgjøret.

– Jeg skrev sangen på en time. Torsdag forrige uke gikk jeg i studio, mandag var sangen ferdig mastret og ble spilt på radio allerede dagen etter, sier Andresen til NRK.

Bygger på følelser

– Sangen ble skrevet for å bygge opp om den stemningen som nå er i byen. Det går mye på følelser, og i sangen ramser jeg opp det som har skjedd denne sesongen. Det har vært ett spesielt år, hvor spillerne har gått fra dør til dør for å samle inn penger og treneren gikk på dagen for å redde klubben økonomisk, sier Andresen.

Han har selv spilt for Sarpsborgs by-lag, den gangen de het Borg Fotball og Sparta Sarpsborg. Og da er det lite å si på at hjertet banker litt ekstra i disse dagene. Foran fredagens oppgjør mot FFK er han spent - men sterk i troen.

– Sarpsborg vinner 2-1, fastslår Lars-Ingar Andresen, som nå hiver seg inn i kampen om å ha den beste supportersangen.

I Fredrikstad er det blitt laget en rekke supportersanger i løpet av de siste årene. Noen av dem kan dere høre på FFKs egne sider: Supportersanger, FFK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Et felt stengt på E6

    E6 nordover er stengt som følge av trafikkulykken ved Svinesundsparken, melder Halden Arbeiderblad.

  • Ny sjef i skjærgården

    Bård-Henrik Vikerheim (44) fra Hvaler fikk jobben som ny driftsleder ved Skjærgårdstjenesten på Hvaler. Han overtar etter Eivind Børresen, skriver Fredriksstad Blad. Det var 71 søkere til stillingen.