NRK Meny
Normal

Ny keeper for Stjernen

I dag ble det klart at ishockeyklubben Stjernen får ny keeper.

Ishockeyspilleren Michal Marik

Den 31 år gamle Michal Marik fra Tsjekkia, kommer til Fredrikstad førstkommende helg og spiller første kamp mot Sparta torsdag om en uke.

Landslagsspiller

- En klar forsterkning for Stjernen, sier sportslig leder i klubben, Reidar Sundt.

- Dette er en topp-målvakt, som også har vært inne på det tsjekkiske landslaget. Og det taler jo for seg selv, sier han.

Tsjekkeren hadde dessuten en svært god redningsprosent i den siste sesongen - på hele 93,5 prosent.

HC Mlada Boleslav

Michal Marik kommer fra den tsjekkiske førstedivisjonsklubben HC Mlada Boleslav. Han har også spilt i den tsjekkiske toppserien og har fire A-landslagskamper for Tsjekkia.

Grunnen til at Stjernen nå har hentet inn keeperen, er at ishockeyklubben må styrkes bakover på banen, sier Reidar Sundt:

- Vi ser at vi har sluppet inn veldig mye mål i år. Vi har faktisk sluppet inn nest-mest mål etter Trondheim. Hvis vi fortsetter i denne takten her, så vinner vi ikke kamper. Derfor velger vi nå å styrke det bakerste og kanskje viktigste leddet, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 6 mill. til natur

    Fylkestinget har bevilget seks millioner kroner til utsatte naturmiljøer i fylket. Det er Miljøpartiet De Grønne som har drevet fram saken. – En del naturmiljøer som bekker, enger, og dammer, er blant de naturmiljøene som nå kan bli rehabilitert, sier gruppeleder i partiet Erik Skauen.

  • Nyheter fra Østfold