NRK Meny

Ny jubileumssjef i Sarpsborg

Journalist Svein A. Halvorsen har fått jobben som jubileumssjef i det nye Byselskapet i Sarpsborg, skriver sa.no. Fra tidligere er det kjent at Marit Bjørnland skal lede Byselskapet, mens Jan Askildsen fra Askim er ansatt som kommunikasjonsansvarlig. Svein A. Halvorsen har det siste året hatt permisjon fra stillingen som journalist i Fredriksstad Blad for å jobbe som markedssjef i Det Norske Blåseensemble, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen

  • Verner skogsområder

    Regjeringen har i dag verna 49 nye skogsområde i ti fylker. To av områdene er i Østfold, begge disse i Halden. Dette gjelder Svantjern naturreservat og Vestfjella naturreservat som får utvidet verneområde. Områdene inngår i arbeidet med frivillig vern av privateid skog.