NRK Meny
Normal

Ny back til Comet

IK Comet har skrevet kontrakt med svenske Magnus Österby (28).

- Magnus er en skøytesterk back med et godt skudd. Han kommer nok til å tilføre laget mye både i det offensive og det defensive hos oss, sier sportssjef og trener Jens Näslund.

- Kjempefornøyde

Österby har de siste sesongene spilt for Leksand i svensk eliteserie. 

- Vi har hatt øynene på Magnus i lengre tid. Derfor er vi kjempefornøyde med at vi nå har lyktes med å hente ham til oss. Magnus er en glad og ydmyk person som garantert kommer til å smelte inn i laget på en bra måte, sier Comet-trener Näslund.

187 centimeter

Tidligere har 28-åringen spilt for Malmö IF Redhawks, IF Björklöven, Rögle BK og Mora IK.

Österby er 187 centimeter høy og veier 95 kilo.

Kontrakten med Comet gjelder ut sesongen 2006/2007.

 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Varmer opp til VM-runde

  Mads Østberg tar med seg VM-bilen til Sigdal i helga og får viktig kjøretrening foran Rally Sverige. Dermed får tilskuerne se en ekte VM-bil når årets rally-NM starter. Østberg får med seg Torstein Eriksen fra Eiker som kartleser.

  Mads Østberg
  Foto: M-Sport Media / M-Sport WRT/McKlein
 • – Høyt belegg gir korridorpasienter

  Pasienter havner på korridor fordi sykehusene må operere med et for høyt belegg. Det mener leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik. Sykehuset Østfold har en nullvisjon når det gjelder korridorpasienter, men hadde i fjor i snitt 10 pasienter bak et skjermbrett hver dag. Lederen av sykepleierforbundet mener problemet blant annet bunner i at sykehusene i Norge ligger langt over anbefalt beleggsprosent på 85 prosent.

  Korridorpasienter på Sykehuset Østfold
  Foto: Sykehuset Østfold