NRK Meny
Normal

NRK presenterer Østfoldmusikken

Hver uke fremover vil NRK Østfold presentere et album laget av en artist eller et band fra Østfold.

Henning Kvitnes

Henning Kvitnes fra Halden er først ut i presentasjonen av Østfoldalbum.

Foto: www.henningkvitnes.no/Stein Johnsen

Det er ettermiddagssendinga «Etter to - før fem» på radio som skal presenterer flere Østfoldplater i tiden som kommer.

Hver mandag fremover vil en artist eller et band fra Østfold komme på besøk til vårt radiostudio for å snakke om seg selv og et album som redaksjonen har plukket ut.

NRK Østfold plukker også ut fem sanger fra albumet og spiller én sang hver ukedag den aktuelle uken. Før sangene spilles får lytterne også høre et lydklipp hvor artisten forteller om sangen.

På fredag publiseres intervjuet på våre nettsider. Først ut er Henning Kvitnes og hans første norskspråklige album «Veien hjem».

Neste uke er det Inge Ulrik Gundersens «Fristelser» som står i fokus. Og slik fortsetter det utover høsten og vinteren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK