NRK Meny

NRK Østfold trenger hjelp

Hjelp NRK Østfold med årets julekalender.

NRK Østfold trenger din hjelp! Kan du få nissen i julestemning og vinne et gavekort til en verdi av 5000 kroner?

NRK Østfold trenger din hjelp! Kan du få nissen i julestemning?

Det er morgenmøte i redaksjonen hos NRK Østfold. Datoen er mandag 31. oktober, bare noen timer før halloween. På agendaen står blant annet årets julekalender.

15 journalister rundt bordet klør seg i hodet. Helt frem til en fotograf rekker opp hånden.

– Hvem er det vi egentlig vil høre fra? Jo, det er jo nettopp østfoldingen! Hva med å la østfoldingen lage årets julekalender?

Forslaget blir enstemmig vedtatt, og det er her du kommer inn! Er du en kreativ sjel? Eller kanskje du ikke er kreativ i det hele tatt? Kanskje du har en god julehistorie, eller en god fortelling? Kanskje du har en spesiell tradisjon som ingen andre har, eller kanskje du rett og slett bare vil fortelle at du feirer jul fullstendig etter boka?

Lag en videosnutt og send til ostfold@nrk.no og gjør ditt beste for å få nissen i julestemning! Alt er lov, det finnes ingen begrensing. Har du bare en potet å filme med? Så lenge det er bevegelige bilder er det bra!

Hver dag velges det ut en av de innsendte videoene som blir den dagens julekalendersjokolade. Videoen blir delt på Facebook fra vår side hver dag klokken 12, og den videoen som får flest likerklikk det første døgnet etter publisering, premieres med en fin julegave.

Du kan lage video i fellesskap med andre, eller helt alene. Her er det ingen regler!

Lykke til og måtte den beste, dårligste eller mest gjennomsnittlige vinne!

God Jul!

NRK Østfold trenger bidrag til julekalenderen! Kan du få nissen i julestemning og vinne gavekort til en verdi av 5000 kroner?

NRK Østfold trenger bidrag til julekalenderen! Kan du få nissen i julestemning?

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Inspiria får Statoil-støtte

  Statoil støtter vitensenteret Inspiria. Avtalen gjelder for tre år framover, og pengene skal brukes til videreutvikling av senteret. – Inspiria er en betydningsfull aktør innen satsning på naturvitenskap og teknologi rettet særlig mot barn og unge på Østlandet, og det er naturlig for Statoil å støtte dette arbeidet“, sier sponsorsjef Cathrine Instebø i Statoil.

  Inspiria Science Center
  Foto: Hermund Lybeck Kjernli / NRK
 • Rygge Airport betaler tilbake

  Selskapet Rygge Airport skal snarlig betale tilbake penger som ble samlet inn til prosjektet med å gjenåpne Moss lufthavn Rygge. Det skriver styreleder Ole Kristian Sivertsen i en melding til NRK. Rygge Airport fikk inn rundt 2,5 millioner kroner i form av aksjeinnskudd og gaver, men flyplassen er nå kjøpt av et annet selskap.

  Moss lufthavn Rygge
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix