NRK Meny
Normal

NRK Østfold i sosiale medier

Facebook
Foto: The Canadian Press, Sean Kilpatrick / Scanpix/AP

På NRK Østfold sin Facebook-side legger vi ut nyheter, gode historier, litt om livet i redaksjonen - og deler det som skjer både i studio og ute blant dere. Her kommer du også lett i kontakt med oss ved å sende oss en melding.

På Instagram legger vi ut fine ting vi kommer over når vi er ute på oppdrag, og noen ganger en sniktitt inne fra redaksjonen. Følg oss på nrkostfold og bruk gjerne emneknaggen #nrkøstfold på dine bilder, slik at vi får se dem, og kanskje også bruke dem i vår tv-sending.

På Twitter-siden vår deler vi nyheter og andre saker fra vår nettside.

  • Snapchat: nrkostfold

På store hendelser i fylket vår, bruker vi også Snapchat. Dette er ikke stedet for å holde deg oppdatert på de viktigste nyhetene fra oss, men kanskje du trekker litt på smilebåndet hvis du følger nrkostfold på snap.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta tapte i spillerforlengelsen

    Tomas Olsen scoret for Vålerenga halvannet minutt ut i spillerforlengelsen i eliteseriekampen mot Sparta. Dermed vant Oslo-laget 4-3.

  • Sparta utliknet like før slutt

    Tommy Kristiansen har utliknet til 3-3 i eliteseriekampen i ishockey mot Vålerenga. Tredje periode er straks over, og mye tyder dermed på at det går mot spilleforlengelse.