NRK Meny
Normal

NRK Østfold i sosiale medier

Facebook
Foto: The Canadian Press, Sean Kilpatrick / Scanpix/AP

På NRK Østfold sin Facebook-side legger vi ut nyheter, gode historier, litt om livet i redaksjonen - og deler det som skjer både i studio og ute blant dere. Her kommer du også lett i kontakt med oss ved å sende oss en melding.

På Instagram legger vi ut fine ting vi kommer over når vi er ute på oppdrag, og noen ganger en sniktitt inne fra redaksjonen. Følg oss på nrkostfold og bruk gjerne emneknaggen #nrkøstfold på dine bilder, slik at vi får se dem, og kanskje også bruke dem i vår tv-sending.

På Twitter-siden vår deler vi nyheter og andre saker fra vår nettside.

  • Snapchat: nrkostfold

På store hendelser i fylket vår, bruker vi også Snapchat. Dette er ikke stedet for å holde deg oppdatert på de viktigste nyhetene fra oss, men kanskje du trekker litt på smilebåndet hvis du følger nrkostfold på snap.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uthus endte i container

    I Elingårdsveien i Fredrikstad fikk transportørene av et helt hus problemer da det viste seg at huset var for stort til å fraktes på veien. Det endte opp med at huset ble delt opp med motorsag og fraktet i container til søppeldynga, melder Fredrikstad Blad.

  • Gjorde skader på solstudio

    Det har vært innbrudd i et solstudio i Kinogaten i Sarpsborg. Politet melder at det er gjort skaderverk på stedet. Gjerningspersonen ble sikret på video, og politiet er på stedet og utfører undersøkelser.