NRK Østfold i sosiale medier

Facebook
Foto: The Canadian Press, Sean Kilpatrick / Scanpix/AP

På NRK Østfold sin Facebook-side legger vi ut nyheter, gode historier, litt om livet i redaksjonen - og deler det som skjer både i studio og ute blant dere. Her kommer du også lett i kontakt med oss ved å sende oss en melding.

På Instagram legger vi ut fine ting vi kommer over når vi er ute på oppdrag, og noen ganger en sniktitt inne fra redaksjonen. Følg oss på nrkostfold og bruk gjerne emneknaggen #nrkøstfold på dine bilder, slik at vi får se dem, og kanskje også bruke dem i vår tv-sending.

På Twitter-siden vår deler vi nyheter og andre saker fra vår nettside.

  • Snapchat: nrkostfold

På store hendelser i fylket vår, bruker vi også Snapchat. Dette er ikke stedet for å holde deg oppdatert på de viktigste nyhetene fra oss, men kanskje du trekker litt på smilebåndet hvis du følger nrkostfold på snap.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Får ikke serviceskilt

    Bensinstasjonen Hobøl Auto ved Elvestadkrysset har fått endelig avslag på søknaden om å få skilt til stasjonen på nye E18. Vegdirektoratet sier at det er strengere kriterier for å få serviceskilt på motorvei enn på andre veier, og vil ikke endre tidligere avslag. Daglig leder ved Hobøl Auto, Knut Hagen, vil nå klage til samferdselsdepartementet.