NRK Meny
Normal

Norwegian merker Rygge-effekten

Norwegians satsing på Moss lufthavn Rygge får en del av skylden for at flyselskapet ikke tjener nok penger.

Det første Norwegian-flyet fra Rygge
Foto: Lars Håkon Pedersen / NRK

For selv om antallet Norwegian-passasjerer stiger, står inntektene stille.

Nye ruter

Både SAS og Norwegian presses av høye priser på drivstoff, men Norwegian skylder også på at mange nye ruter og avganger ennå ikke er skikkelig innarbeidet.

Overfor NTB nevner informasjonssjef Anne Grete Ellingsen at satsingen på den nye flyplassen på Rygge merkes i regnskapene

En solid økning både av passasjerer og avganger resulterte i 588173 passasjerer for Norwegian i mars, noe som er 23 prosent flere enn i samme måned i fjor.

Norwegian flyr for tiden til13 destinasjoner fra Moss lufthavn Rygge.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK