NRK Meny

Norsk rekord i verdenscupfinalen

Malin Westerheim fra Moss ble nummer fire i finalen på 10 meter luftrifle i World Cup i München. I kvalifiseringen satte hun ny norsk rekord med 420,4 poeng på 40 skudd. – Jeg er helt tom nå, sliten og lykkelig, selv om jeg gjerne skulle klatret opp på pallen. Det var så nære, men jeg er veldig fornøyd med skytingen både i kvalifiseringen og i finalen, sa Malin Westerheim til Norsk Skytterforbund etter finalen.

Malin
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kan flytte ansvaret for sykehus

    Nå kan det igjen bli slik at fylkeskommunene skal styre sykehusene. I dag er det Helse-Sørøst som styret sykehuset i Østfold, men regjeringens egne eksperter mener at de nye storfylkene kan styre sykehusene selv.

  • Må registrere brønner

    Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Formålet er at informasjonen skal være lett tilgjengelig for kommunene når de legger planer for arealene rundt brønnområdet, skriver Aremark kommune på sine hjemmesider. Du må selv registrere brønnen på mattilsynet.no.