Normark som Mosse-trener

Ivar Morten Normark er aktuell som trener på Melløs.

Ivar Morten Normark

Ivar Morten Normark trener nå 3. divisjons-klubben Mjølner i Narvik. Han kan være aktuell for Moss FK, som rykket ned til 2. divisjon i år.

Foto: Chris Kyllingmark / Scanpix

Etter at nåværende MFK-trener Erik Holtan i oktober kunngjorde at han slutter som trener etter årets sesong, har spekulasjonen rundt trenerspørsmålet versert høylydt.

Både tidligere Moss- og Chelsea-spiller Erland Johnsen og Roar Breivik har vært nevnt.

I øyeblikket er det tidligere Ålesund-trener Ivar Morten Normark, som er det heteste tipset, skriver Moss Avis.

Les også:

Bekrefter samtaler

- Jeg kan bekrefte at vi har vært i dialog med Normark. Vi har pratet mye sammen, for å si det sånn. Han er en av kandidatene som er igjen, sier sportssjef i Moss FK, Per Morten Haugen.

Haugen ga denne uka beskjed om at han slutter som sportslig leder. Haugen var trener i Moss Fotballklubb fram til og med i sommer.

Bred erfaring

Ivar Morten Normark trener nå 3. divisjons-klubben Mjølner i Narvik. Han signerte 7. januar 2008 en treårig kontrakt som hovedtrener for klubben, i byen der han vokste opp og startet fotballkarrieren.

Mjølner har ambisjoner om å klatre til 1. divisjon, og Ivar Morten Normarks ambisjon, da han tiltrådte, var at Mjølner skal spille for fulle hjemmetribuner innen tre år.

Tidligere trente Ivar Morten Normark Aalesund, men han mistet jobben etter at laget rykket ned fra eliteserien etter 2005-sesongen.

Fra desember 2005 til juli 2006 trente han eliteserielaget Tromsø. Han har også vært trener i Bodøklubben Gevir Bodø og Alta IF.

Hans karriere som fotballspiller har gått via Mjølner, Brann og Bodø/Glimt. Normark har også vært proffspiller i Frankrike.