NRK Meny
Normal

Nordmann døde i fallulykke i Spania

En 27 år gammel mann fra Fredrikstad omkom i helgen etter en fallulykke i den spanske feriebyen Fuengirola.

Norsk politi ble varslet om dødsfallet i begynnelsen av denne uken.

Bakgrunnen for ulykken er ikke kjent, men ifølge krimsjef Rune Albertsen i Fredrikstad dreier det seg om en fallulykke.

– Vi ble varslet om dødsfallet av ambassaden i Madrid. Vi har ikke fått informasjon om hendelsesforløpet, men det skal ikke ha skjedd noe straffbart, sier Albertsen til NRK.

Kristin Enstad ved kommunikasjonsavdelingen i Utenriksdepartementet bekrefter til Fredriksstad Blad at de er kjent med hendelsen.

– Utenrikstjenesten yter bistand i samsvar med fast praksis og gjeldende rammer for bistand i forbindelse med dødsfall av norske borgere i utlandet, skriver Enstad i en e-post til avisen.

Mannens pårørende er varslet om dødsfallet.

Fuengirola er en by i regionen Costa del Sol i det sørlige Spania. Byen er et typisk turiststed med mer enn åtte kilometer strender og severdigheter.

Av de rundt 75.000 innbyggerne i byen kommer rundt en fjerdedel fra andre land, blant annet Storbritannia, Irland, Finland og Sverige.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta er ille ute

    Lillehammers Mads Homdrom scorte det avgjørende målet åtte minutter ut i spilleforlengelsen. Dermed tapte Sparta også den andre semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey. Inntil syv kamper skal spilles for å avgjøre hvem som når finalen.

  • Sparta-kamp til spilleforlengelse

    Det står 1-1 etter tre perioder i semifinalekampen i ishockey mellom Lillehammer og Sparta. Dermed avgjøres kampen i spillerforlengelse. Første målet vinner, nå!