NRK Meny
Normal

Nordlie raser mot media

FFK-trener Tom Nordlie er rasende etter at flere medier siterte en supporternettside om at spillerne ikke har tillit til ham.

Fredrikstad-trener Tom Nordlie
Foto: Åserud / Scanpix

Nettstedet ffksupporter.net meldte i dag at kun to spillere har tillit til Tom Nordlie.

NTB snappet opp saken først, men byrået valgte å trekke saken etter å ha sjekket kilder - tre timer etter den ble publisert. Både NRK og TV2 publiserte artikkelen.

– Det er tydelig at folk fråtser i nedrykket vårt og graver i alle verdens negative ting. At man velger å kjøre ut saker på bakgrunn av hva supporterne har skrevet på en nettside, synes jeg er lettvint journalistikk. Dessverre er det en trend i tiden, sier Tom Nordlie til VG Nett .

– Jeg synes det blir for dumt, avslutter treneren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.

  • Dømt for overgrep

    En 30 år gammel mann fra Moss er dømt til sju måneders fengsel for blant annet å ha fått en femten år gammel jente til å utføre seksuelle handlinger med seg selv foran et webkamera. Mannen er også dømt for å ha fått en tretten år gammel jente til å sende ham nakenbilde av seg selv. Mannens datamaskin og mobiltelefon er også inndratt.