Nok et tap for Moss FK

Det var kanskje ikke drømmestarten for nyansatte hovedtrener Erik Holtan i MFK da Nybergsund/Trysil vant 1-0 på Melløs.

Kråkevingen

Moss tapte mot Nybergsund 1-0 på melløs stadioen i den 17 serierunden i år.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Moss var med å kjempet den første delen av kampen, men etter hvert var det bortelaget som spilte best fotball. Tiltross at Moss ikke var på de beste på banen så var den nye treneren fornøyd og klare mål for laget.

– I perioder syntes jeg vi spiller helt ok og jeg synes det er en formidabel innsats av guttene.Vi er litt uheldige med at de scorer på sin eneste målsjanse.

Les også:

– Jeg vil at vi skal oppnå å bli bedre og bedre hver eneste dag og få fram en treningskultur vi kan være stolt av her i Moss, og først og fremst holde plassen og det viser vi at vi klarer i dag, forteller Holtan.

Trenerskiftet i Moss FK skjedde brått og uventet, men fungerende dagligleder i klubben Jan Andre Solvang mener dette kanskje er det beste for klubben for å kunne oppnå bedre resultater.

–Bakgrunnen er at vi har slitt med resultater i år, vi har jobbet knallhardt og internt med å trykke på de rette knappene, så vi begynner å vinne kamper igjen.

Dette er en jobb vi har gjort sammen med spillere og trenerstaben.Vi måtte bare komme til annerkjennelsen tidligere i uken at etter å vært igjennom et tøft økonomisk år, så trenger man kanskje nytt blod inn med nye tanker.Vi har havnet der vi er i dag fordi vi troe det er det riktige, sier Solvang.