NRK Meny
Normal

Nesteng og Norge ute av lagkonkurransen

Tyskland ble for sterke for Norge i åttendelsfinalen i bueskyting for lag. Bård Nesteng og Norge tapte 1-5.

Bård Nesteng og Norge slått ut av Tyskland i lagkonkurransen.

I den individuelle konkurransen er det Rok Bizjak fra Slovenia som venter.

Foto: Martin Hafsahl / Olympiatoppen

Lagkonkurransen ble en kort affære for de norske gutta i European Games. Norge tapte de to første settene med to poeng, og med ett poeng til begge lagene i det tredje, ble det til slutt 1-5 til tyskerne.

På det norske laget deltok Christoffer Furnes og Paul André Hagen, i tillegg til Bård Nesteng fra Fredrikstad Bueskyttere.

Det norske bueskytterlaget i Baku.

Det norske bueskytterlaget i Baku.

Foto: Martin Hafsahl / Olympiatoppen

Utfordrer fra Slovenia

For Nesteng er det det slovenske Rok Bizjak som venter i den individuelle konkurransen på lørdag. Sloveneren, som er nummer 134 på verdensrankingen, står mellom Nesteng og en plass i sekstendelsfinalen. Nesteng er ranket som nummer 69.

Tidligere denne uken har han uttalt at formen er bra om dagen, og at han ikke er nervøs før utslagningsrundene.

– Det ser ganske bra ut! Jeg har fått kjørt gjennom tre treningsdager på konkurransebanen, en flott arena med alt jeg trenger, sa Bård Nesteng til NRK fra Baku.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • USA vil bruke 90 mill. på Rygge

    USA vil bruke omkring 90 millioner kroner til å ruste opp Rygge militære flyplass, melder TV2.no. Bevilgningen er godkjent i USA, men det norske forsvarsdepartementet avviser at det er fattet noen beslutning om amerikanske investeringer på Rygge.

  • Trøgsting møter alvorlig tiltale

    En mann i 60-årene fra Trøgstad må i retten i Oslo over nyttår, tiltalt for besittelse av seksualiserte bilder av barn og forsøk på å begå seksuelle handlinger med en mindreårig. Ifølge tiltalen hadde han avtalt et møte med en 13 år gammel jente i februar, men da møtte i stedet en mann opp.