NRK Meny
Normal

Nesten 100 tatt i narkoaksjon

I seks uker har politiet aksjonert mot narkomiljøet i Fredrikstad. Dette har gitt 177 narkobeslag fordelt på 96 personer.

– Aksjonen har virket. Vi har fått mange saker og ganske store narkotikabeslag, og vi har først og fremst konsentrert oss om sentrum og en del kjente adresser, sier krimsjef Ivar Prestbakken, ifølge Fredriksstad Blad.

Les også: Stor narkoliga avslørt i Østfold

Ifølge avisen har politiet vært nødt til å bruke skjulte metoder og sivilkledde tjenestemenn for å avsløre både kjøpere og selgere.

Les også: Narkopåvirket sykepleier brukte hele veibanen

– Vi har pågrepet mer enn ti personer som vi anser som bakmenn, sier Pestbakken

Det er gjort noen beslag, som politiet omtaler som «oppsiktsvekkende». Blant beslagene finner vi 200 gram amfetamin, 50 gram amfetamin og 1.050 gram hasj.

Les også: Mann siktet for å ha dopet kvinne med GHB

– Vi har aktivt oppsøkt ulike miljøer og kommet over alt mulig. Rohypnol, ecstasy, amfetamin, sier krimsjefen til Fredriksstad Blad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Innbrudd på Lisleby

    Det har vært innbrudd i en blomsterbutikk på Lisleby, melder Fredrikstad Blad. Politiet forteller at det er knust et vindu, men vet ikke om noe er tatt. Det skal ha vært observert en mann og en kvinne i området like før hendelsen.

  • Sauer i veibanen

    Politiet melder om 30 sauer i veibanen på fylkesvei 114 ved Trøskenbru. Vegvesenet varsler at sauene er i en 80km/t-sone.