NRK Meny
Normal

Nesten 100 tatt i narkoaksjon

I seks uker har politiet aksjonert mot narkomiljøet i Fredrikstad. Dette har gitt 177 narkobeslag fordelt på 96 personer.

– Aksjonen har virket. Vi har fått mange saker og ganske store narkotikabeslag, og vi har først og fremst konsentrert oss om sentrum og en del kjente adresser, sier krimsjef Ivar Prestbakken, ifølge Fredriksstad Blad.

Les også: Stor narkoliga avslørt i Østfold

Ifølge avisen har politiet vært nødt til å bruke skjulte metoder og sivilkledde tjenestemenn for å avsløre både kjøpere og selgere.

Les også: Narkopåvirket sykepleier brukte hele veibanen

– Vi har pågrepet mer enn ti personer som vi anser som bakmenn, sier Pestbakken

Det er gjort noen beslag, som politiet omtaler som «oppsiktsvekkende». Blant beslagene finner vi 200 gram amfetamin, 50 gram amfetamin og 1.050 gram hasj.

Les også: Mann siktet for å ha dopet kvinne med GHB

– Vi har aktivt oppsøkt ulike miljøer og kommet over alt mulig. Rohypnol, ecstasy, amfetamin, sier krimsjefen til Fredriksstad Blad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ikke meldt om flere uhell

    Det er ikke meldt om nye hendelser på veiene i indre Østfold de siste timene. Det sier operasjonsleder Pål-Andre Thorsby, i Follo politidistrikt. en person ble sendt til sjekk på grunn av nakkesmerter etter sammenstøt mellom to biler på Slituveien i 10-tiden, det er det eneste som er meldt inn av personskader etter at det var svært glatt på flere veier i indre Østfold i morges og i formiddag.

  • Drevne irer avslutter Månefestival

    Irske Waterboys skal avslutte Månefestivalen neste år. Bandet ble startet av Mike Scott i 1983, og har i en årrekke vært en festivalfavoritt i Norge. – Vi er superfornøyde med å ønske Waterboys velkomne til Gamlebyen, sier daglig leder Torill Frydenlund i Gamlebyen Festivaldrift AS.

    Mike Scott, The Waterboys, Kongsberg Jazzfestival 08.07.17
    Foto: Anders Nielsen / NRK