NRK Meny

Nesselquist skal lede treningene

Ole Martin Nesselquist skal lede treningene og kampene til Moss Fotballklubb frem til ny trener er på plass. Det melder Moss avis. Dermed er det Nesselquist som leder laget mot Fløy på hjemmebane til lørdag. Hovedtrener Ørjan Christiansen ble løst fra kontrakten sin i går etter mange dårlige resultater for klubben.

Ole Martin Nesselquist, trener Trosvik IF
Foto: Hermund Lybeck Kjernli / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rekordpris for «Moi»?

    Mohamed Elyounoussi kan bli tidenes dyreste norske fotballspiller hvis han selges fra FC Basel i vinter. Det skriver VG. Ifølge avisen er flere Premier League-klubber interesserte. Prislappen kan bli på 20 millioner euro (nesten 200 millioner kroner) eller mer, sier Oliver Guti avisen i Basler Zeitung til VG. Tore André Flo satte rekord i 2000, da han ble solgt fra Chelsea til skotske Rangers for 165 millioner kroner.

    Mohamed Elyounoussi
    Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK
  • Dyrt å slenge med leppa til politi

    Det ble dyrt for en Fredrikstad-mann i 40-årene brukte kjeften mot politiet etter en krangel med dørvakter på et utested i Fredrikstad. Mannen fulgte ikke politiets pålegg om å fjerne seg, noe som nå har ført til at tingretten har ilagt ham en bot på 9 000 kroner.