Nedturen fortsetter for FFK

FFK ligger under nedrykksstreken etter at de tapte 1-4 for Ranheim søndag kveld.

Hjørnespark

FFK gikk på en ny smell da de tapte 1-4 borte for Ranheim. Gjestene slet i åpningen av kampen og det var fortjent da hjemmelaget tok ledelsen etter vel halvtimen ved Asgeir Snekvik.

–Vi spiller en meget dårlig førsteomgang. Vi slipper inn tre mål og er ikke i nærheten av å skape noe selv,sier FFKs trener Håkon Wibe Lund til f-b.no

Før pause skulle hjemmelaget få to nye nettkjenninger. først ved Karl Morten Eek og så på overtid ved Are Tronseth etter at FFK-keeper Jon Masalin glapp ballen i beina på ham.

Endelig en scoring

FFK hadde en del ball i den andre omgangen, men slet voldsomt med å skape målsjaner. Alikevel fikk de en redusering da Steffen Nystrøm scoret på et frispark femten minutter før slutt.

–Vi er hakket vassere i andre-omgang, uten at jeg feirer av den grunn,fortsetter Wibe Lund.

Ranheim fastsatte sluttresultatet til 4-1 med ni minutter igjen å spille.

FFK ligger altså nå under nedrykksstreken og har ikke vunnet siden de slo Hødd hjemme på Fredrikstad Stadion 21. April. I tillegg forsvant rødbuksene ut av cupen da de tapte for Follo i midtuka.

–Vi må sette oss ned å prate om det her. Vi må «back to basic». Det er enkle ting det skorter på. Det handler om å blø for drakta og vise noe helt annet enn vi har gjort i det siste,avslutter Wibe Lund.