NRK Meny

Nav oppretter eget kontor på Rygge

Nav oppretter eget kontor på Moss lufthavn Rygge. Det skriver Moss Dagblad. Flere ansatte mister jobbene sine ved flyplassen når den avvikles innen første november. Flyplassledelsen har allerede hatt flere møter med representanter fra Nav, senest i går og de jobber for tiden med å forberede de ansatte på en nedleggelse. Flyplassen må legge ned på grunn av flypassasjeravgiften, som ble innført 1. juni. Ryanair ikke lenger vil ha baseflyene sine på Rygge.

Moss lufthavn Rygge
Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • – Høyt belegg gir korridorpasienter

  Pasienter havner på korridor fordi sykehusene må operere med et for høyt belegg. Det mener leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik. Sykehuset Østfold har en nullvisjon når det gjelder korridorpasienter, men hadde i fjor i snitt 10 pasienter bak et skjermbrett hver dag. Lederen av sykepleierforbundet mener årsaken ligger i at sykehusene i Norge ligger langt over anbefalt beleggsprosent på 85 prosent.

  Korridorpasienter på Sykehuset Østfold
  Foto: Sykehuset Østfold
 • Influensaen kan ha nådd toppen

  Antall tilfeller av influensa er fremdeles moderat i Østfold. Ifølge Folkehelseinstituttet ser vinterens influensautbrudd ut til å ha nådd en topp i uke 1. Det betyr at influensatoppen kan være nådd, men det er likevel forventet flere influensasyke i ukene fremover.

  Syk, influensa
  Foto: Dusan Zidar