NRK Meny
Normal

Näslund må gå

Comet-trener Jens Näslund er ferdig som hockeytrener i Halden.

IK Comet, ishockey

Jens Näslund (nr. 2 sittende i første rekke) er ferdig i Comet, sier styreleder Roar Lund (nr. 3 sittende i første rekke).

Foto: www.ikcomet.no

- Styret vedtok på et møte mandag å avslutte avtalen med Jens Näslund. Vi har deretter fått to oppsigelser fra lederne av administrasjonen, sier styreleder Roar Lund til Halden Dagblad.

Comets styre offentligjorde vedtaket om å avslutte kontraktsforholdet med Jens Näslund tirsdag. I tillegg har daglig leder Peter Östman og Hilde Kristiansen, salgs- og markedssjef, sagt opp sine stillinger.

I sjokk

Comet har lyst ut stillingene hovedtrener, daglig leder og salgs- og markedssjef i hockeyklubben på sine hjemmesider.

- Jeg er nærmest i sjokk, så mye kan jeg si. Utover det har jeg foreløpig ingen kommentarer, sier Näslund til Halden Arbeiderblad.

Styreleder Lund sier saken dreier seg om interne forhold, og vil ikke utdype hvorfor Näslund er fjernet.

- I vedtaket er ordet "tillit" nevnt. Utover det er dette en personalsak, sier Lund.

Näslund er ute som hovedtrener med umiddelbar virkning. Han ledet klubben til sin beste plassering noensinne i Eliteserien i 2006/2007.

Styret vil vurdere om Östman og Kristiansen skal være i Comet ut kontraktstiden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trusler mot politiet

    En beruset 30-åring ble kjørt i arresten på grunn av ordensforstyrrelser i Halden sentrum i natt, samt sjikanering og trusler mot politiet. Mannen blir anmeldt.

  • Unge festdeltakere

    Politiet i Fredrikstad avslutter en fest på en privat adresse i sentrum i natt på grunn av mye bråk. I følge politiet var deltakerne veldig unge.