NRK Meny
Normal

Narkotikasak under opprulling i Sarpsborg

Politiet i Sarpsborg har pågrepet flere personer i forbindelse med en større narkotikasak.

Kai Andersen 1

Krimsjef i Sarpsborg Kai Andersen sier til Sarpsborg Arbeiderblad at flere personer er pågrepet i saken.

Foto: Gro Engen

Uniformert politi pågrep sent tirsdag ettermiddag en mann i en bolig på Borgenhaugen i Sarpsborg. Politiet gjennomførte også ransaking i boligen.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad ble mannen pågrepet i forbindelse med en større narkotikasak.

– Det jeg kan si er at mannen ble pågrepet i forbindelse med etterforskningen av en grov narkotikasak som strekker seg utover vårt eget politidistrikt, og at mannen vi pågrep skal ha framsatt trusler som har gjort andre personer engstelige, sier krimsjef i Sarpsborg Kai Andersen til avisen.

Andersen er ellers svært tilbakeholden med opplysninger, men bekrefter at det også er gjort andre pågripelser i saken.

Han ønsker imidlertid ikke å kommentere hvor mange personer som er pågrepet, eller hvilke andre politidistrikter som inngår i saken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Varetektsfengslet for drapsforsøk

    Den antatte knivstikkeren på Krapfoss fra fredag er siktet for drapsforsøk. Han ble varetektsfengslet for to uker i går ettermiddag på grunn av faren for bevisforspillelse, bekrefter politiadvokat Anette Steen. Det er så langt ikke kjent om kjennelsen blir anket. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører.

    Knivstikking i Moss
    Foto: Odd Skjerdal/NRK
  • Buss mot fotgjenger

    Trafikken går igjen som normalt etter at en fotgjenger ble påkjørt av en buss ved Valaskjold bru i Sarpsborg. Det melder politiet på Twitter. De forteller at fotgjengeren er tatt hånd om av ambulansepersonell.