NRK Meny
Normal

Nærmer seg medalje

Sparta er fortsatt på tabelltoppen i ishockey. Torsdag vant sarpingene 5-2 over Storhamar, og det lukter seriemedaljer.

Assistent-trener Per Christian Knold

Trener Rolf 'Roffe' Nilsson, i Sparta hockey.

Foto: Trond Johnsen / NRK

- Hva mer kan en trener ønske seg enn dette. Dette var vår første sluttspillmatch, sa Sparta-trener Rolf  "Roffe" Nilsson til Sarpsborg Arbeiderblad etter kampen.

- Blant de fire beste

Men det var ikke medaljelukten som opptok assistenttreneren da NRK snakket med han etter kampen.

- Vi tenker ikke så mye på medaljer. Vi tenker på denne kampen som vi gjorde veldig bra, sa assistent-trener Per Christian Knold.

Sparta kjemper blant andre mot Storhamar i medaljekampen. Dermed ble det ekstra stas med en vinnerkamp mot dem torsdag.

- Ja vi gjorde en veldig bra kamp i dag. Vi kjemper godt og får resultater. Målsettinga vår er å komme blant de fire beste i serien. Da er selvsagt denne kampen viktig, sa Knold.

Godt utgangspunkt

Utgangspunktet foran sluttspillet mener han er svært så bra.

- Vi hadde bestemt oss for å spille sluttspill-hockey og være nøye med egen sone og blålinjen i de siste kampene som spilles nå. Det fikk vi til i 95 prosent av kampen torsdag, sa Knold.

Men på tross av at Knold er svært så fornøyd med torsdagens kamp, ser han fram til et vanskelig neste oppgjør mot Vålerenga på Jordal amfi.

- Det blir som en aldri så liten seriefinale, ettersom lag en og lag to på tabellen møtes, sa Knold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Gjorde skadeverk på biler i Moss

    En mann og en dame, begge i 30-årene, er innbrakt til arrest etter å ha gjort skadeverk på biler i Moss sentrum. Det skriver politiet på Twitter.

  • FFK-ansatte kan miste jobben

    Flere ansatte i FFK kan miste jobben etter at klubben rykket ned. Grunnen er at klubben må kutte budsjettet fra 30 millioner kroner til mellom 15 og 17 millioner. Det skriver Fredriksstad Blad. Styret i klubben vil se på alle budsjettpostene, sier styreleder Jostein Lund til avisa.