NRK Meny
Normal

Nabokrangel utartet i Aremark

En nabokrangel i Aremark skaper hodebry både for politiet og naboer. Partene har anmeldt hverandre, og politiet har måttet rykke ut for å stagge gemyttene.

Aremark kommune

Et boligfelt i den lille indrekommunen sliter nå med en utartende nabofeide, forteller lensmannen i Aremark.

Foto: Trond Øyvind Karterud / NRK

Lensmann Monica Anstensen i Aremark forteller at de har hatt nok å gjøre med partene, som hun beskriver som voksne mennesker som bor svært nær hverandre i et boligfelt.

– Politiet fikk flere telefoner i helga som var om høylytt krangel natt til søndag mellom to naboer i et boligfelt. I ettertid har begge parter anmeldt hverandre, blant annet for skadeverk, forteller lensmannen.

– Vi har hatt mange henvendelser til politiet i løpet av uken i samme sak.

Det skal dreie seg om en pengekrangel, uten at Anstensen ønsker å gå i detalj om det.

– Men det er en uenighet som har ligget der over tid.

Håper det roer seg

Politiet har vært på stedet og roet gemytter, og vært mye i telefonkontakt med dem. En av partene har også vært inne hos politiet for en prat, som Anstensen kaller det.

– Det er blant annet knust ruter på et hus i kampens hete. de andre naboene syns det er ubehagelig når det blir såpass høylytt.

– Finner dere ut hvem som egentlig har gjort hva her?

– Vi jobber for å finne ut av dette, etterforskningen fortsetter.

– Jeg håper det roer seg. Det har blitt noe bedre utover uka, men vi får vente og se.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.