NRK Meny
Normal

Nabokrangel utartet i Aremark

En nabokrangel i Aremark skaper hodebry både for politiet og naboer. Partene har anmeldt hverandre, og politiet har måttet rykke ut for å stagge gemyttene.

Aremark kommune

Et boligfelt i den lille indrekommunen sliter nå med en utartende nabofeide, forteller lensmannen i Aremark.

Foto: Trond Øyvind Karterud / NRK

Lensmann Monica Anstensen i Aremark forteller at de har hatt nok å gjøre med partene, som hun beskriver som voksne mennesker som bor svært nær hverandre i et boligfelt.

– Politiet fikk flere telefoner i helga som var om høylytt krangel natt til søndag mellom to naboer i et boligfelt. I ettertid har begge parter anmeldt hverandre, blant annet for skadeverk, forteller lensmannen.

– Vi har hatt mange henvendelser til politiet i løpet av uken i samme sak.

Det skal dreie seg om en pengekrangel, uten at Anstensen ønsker å gå i detalj om det.

– Men det er en uenighet som har ligget der over tid.

Håper det roer seg

Politiet har vært på stedet og roet gemytter, og vært mye i telefonkontakt med dem. En av partene har også vært inne hos politiet for en prat, som Anstensen kaller det.

– Det er blant annet knust ruter på et hus i kampens hete. de andre naboene syns det er ubehagelig når det blir såpass høylytt.

– Finner dere ut hvem som egentlig har gjort hva her?

– Vi jobber for å finne ut av dette, etterforskningen fortsetter.

– Jeg håper det roer seg. Det har blitt noe bedre utover uka, men vi får vente og se.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Hjalp seilbåt med starttrøbbel

    Redningsskøyta Horn Rescue på Hvaler har hjulpet en seilbåt med startproblemer. Ifølge styrmann Anders Ödman er det ett av få oppdrag redningsskøyta har hatt på denne tiden av året.

    Redningsskøyta assisterer seilbåt
    Foto: Redningsskøyta Horn Rescue
  • Vinduer knust fire netter på rad

    Det har blitt knust vinduer fire netter på rad i et bygg som huser tannlegekontor og leiligheter i Kransen 12 i Moss, skriver Moss Avis. Ifølge tannlege Arne Trondsen har 10-12 vinduer blitt knust. Det er også skader på parketten og møbler. Politiet har pågrepet en person som er mistenkt for vindusknusingen.