Normal

Nabokrangel utartet i Aremark

En nabokrangel i Aremark skaper hodebry både for politiet og naboer. Partene har anmeldt hverandre, og politiet har måttet rykke ut for å stagge gemyttene.

Aremark kommune

Et boligfelt i den lille indrekommunen sliter nå med en utartende nabofeide, forteller lensmannen i Aremark.

Foto: Trond Øyvind Karterud / NRK

Lensmann Monica Anstensen i Aremark forteller at de har hatt nok å gjøre med partene, som hun beskriver som voksne mennesker som bor svært nær hverandre i et boligfelt.

– Politiet fikk flere telefoner i helga som var om høylytt krangel natt til søndag mellom to naboer i et boligfelt. I ettertid har begge parter anmeldt hverandre, blant annet for skadeverk, forteller lensmannen.

– Vi har hatt mange henvendelser til politiet i løpet av uken i samme sak.

Det skal dreie seg om en pengekrangel, uten at Anstensen ønsker å gå i detalj om det.

– Men det er en uenighet som har ligget der over tid.

Håper det roer seg

Politiet har vært på stedet og roet gemytter, og vært mye i telefonkontakt med dem. En av partene har også vært inne hos politiet for en prat, som Anstensen kaller det.

– Det er blant annet knust ruter på et hus i kampens hete. de andre naboene syns det er ubehagelig når det blir såpass høylytt.

– Finner dere ut hvem som egentlig har gjort hva her?

– Vi jobber for å finne ut av dette, etterforskningen fortsetter.

– Jeg håper det roer seg. Det har blitt noe bedre utover uka, men vi får vente og se.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østfoldbanen er åpen

    Treet som hadde falt over togskinnene er fjernet, og Østfoldbanen var åpent for trafikk igjen mellom Fredrikstad og Råde i 21.30-tida, melder Bane Nor på Twitter. Mellom Moelv og Lillehammer er det redusert hastighet på grunn av flomfare, melder NSB.

  • Togtrafikken stengt

    Som følge av treet som falt over toglinjen i Fredrikstad er togtrafikken mellom Råde og Fredrikstad midlertidig stanset., melder Bane NOR.