NRK Meny
Normal

Nå kommer regnet

Det neste døgnet vil det regne over store deler av Østfold, og det er meldt at det vil komme rundt 30-40 mm nedbør.

Regn
Foto: Espen Torgersen / NRK

– Det kommer fra sør, og vil bevege seg nordover i fylket i løpet av ettermiddagen, sier Ingrid Bentzen ved Meteorologisk institutt.

Fra rundt kl 16.00 i dag og utover, vil de fleste østfoldinger se seg nødt til å finne frem både regntøy og paraplyer. Regnet har allerede nådd både Halden og Fredrikstad. Ifølge Bentzen er regnet som kommer såkalt frontnedbør. Det vil altså regne jevnt over hele fylket, men enkelte steder kan det komme mer enn andre.

Det er meldt OBS-varsel for blant annet Østfold det neste døgnet, med ca 30-40 mm nedbør, men det skal dra like fort som det kom.

– I morgen ettermiddag vil skyene begynne å lette på seg, og utover kvelden vil det meste av Østfold være regnfritt, sier hun.

Hold deg oppdatert

Oppolder du deg i Østfold, kan det være lurt å holde seg oppdatert på varslene utover helgen.

Yr.no finner du oppdaterte OBS-varsel for fylket, og du kan følge med på værradaren for å se når nedbøren treffer der du er.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Antonsen skal operere hjernesvulst

  Artisten Marianne Antonsen har fått påvist en hjernesvulst og skal opereres like over nyttår. Ifølge Se og Hør fikk hun sjokkbeskjeden fra legen to dager før hun giftet seg i sommer. – Jeg kjemper nå mitt livs kamp, sier hun til bladet.

 • Bakke kan bli årets trener

  Sarpsborg 08s trener Geir Bakke er en av fem som er nominert til årets trener. De andre er Christian Michelsen (Kristiansund), Kåre Ingebrigtsen (Rosenborg), Lars Bohinen (Sandefjord)
  og Tor Ole Skullerud (Strømsgodset). Prisen deles ut 27. november.

  Geir Bakke
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix