NRK Meny
Normal

Nå kan ditt band få spille på Tons of Rock

Tons of Rock lanserer en bandkonkurranse før årets festival. Nå kan bandet ditt få spille og skaffe seg platekontrakt.

Tons of Rock

Nå kan ditt band få spille på Tons og Rock og sikre seg platekontrakt.

Foto: Merete Kildahl/NRK

18-20 juni er det klart for den andre utgaven av rock- og metalfestivalen Tons of Rock. I den forbindelse lanserer festivalledelsen en bandkonkurranse, der vinnerne blant annet får spille på festivalen og får tilbud om platekontrakt.

– Vi er interesserte i alt som skjer innen rock og metal i Norge, og med dette vil vi gjerne engasjere litt ekstra. Gi band muligheten til å stå på scenen foran masse folk og få gitt ut en plate. Målet er å inspirere band rundt om i landet, sier presseansvarlig for festivalen, Marita Sørli.

Marita Sørli, presse/promo, Tons of Rock

Marita Sørli håper konkurransen engasjerer de uoppdagede rockebandene.

Foto: Tons of Rock

Mye uoppdaget talent

Band som ønsker å delta kan melde seg på fram til 15. mai. Da velges det ut 20 band som går til finalen, før en vinner stemmes fram 28. mai.

– Det er nok mye uoppdaget talent i Norge, mange dyktige som holder på med musikk. Jeg håper de utnytter muligheten til å vise seg fram, sier Sørli, og legger til at de er ute etter hvem som helst, bare bandet holder seg til rock og metal.

– Det er veldig fritt, så lenge man har et rockeuttrykk.

Hvis du og bandet ditt kjenner kallet, finner du mer informasjon på festivalens Facebook-side.

Den første utgaven av Tons of Rock var en suksess, og 12 000 besøkte festivalen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anne Enger til Nobelkomiteen

    Tidligere Sp-politiker, stortingsrepresentant, statsråd og statsminister Anne Enger er utnevnt til Nobelkomiteen. Det opplyser Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til Dagbladet. Enger går inn som første varamedlem, men blir fast representant om to år.

    Anne Enger og Morten Lang Ree
    Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
  • Tror smuglere samarbeidet

    Lørdag ettermiddag måtte politiet stanse en norskregistrert varebil, som ikke stanset for tollkontroll. Bilen var lastet med over 660 kartonger sigaretter og nesten 1,4 tonn med alkoholvarer. En svenskregistrert bil med drøyt 570 liter alkohol ble også stanset av tollerne. Sakene ses i sammenheng, opplyser tollregion Øst.