NRK Meny
Normal

Nå bygger vi om TV-studioet vårt

NRK Østfolds TV-studio blir bygget om. Derfor er det samsending med Østlandssendingens regionnyheter fra Oslo i kveld.

NRK Østfold redaksjonsnært studio

Samtidig som det skjer en ombygging av TV-studioet, skjer det en kursing på huset. På bildet fra venstre Christian Nygaard-Monsen, Martin Tangen Schmidt, Kathrine Brønn, Espen Torgersen, Mathias Lunde Kristoffersen, kursleder Birgitte Wold Ingebretsen og Tor-René Stryger.

Foto: Rune Fredriksen / NRK

NRK Østfold får nå, som det første av NRKs distriktskontorer, det som betegnes som redaksjonsnært studio. Det vil blant annet sette oss i stand til å gå raskere på lufta, enten på tradisjonelt TV, på nett-TV eller i en kombinasjon ved store og små hendelser.

Arbeidet med å montere nytt teknisk utstyr startet i helgen, og skal fullføres i dag. Samtidig foregår det en opplæring av medarbeidere som skal arbeide med de nye løsningene.

Som en følge av ombygningen, er det ikke egne TV-sendinger fra Østfold i to dager, i går og i dag. Vi har samsending med Østlandssendingen fra Oslo. Det betyr at våre seere i Østfold møter en programleder som kanskje er ukjent for dem, og at det er nyhetsinnslag også fra Oslo og Akershus i sendingen.

Fra onsdag kveld skal vi være på plass med sendinger fra Østfold klokken 18.45 og 20.55.

Siste dag med rigging i TV-studioet vårt! Derfor kommer nyhetene i kveld også fra våre naboer i Østlandssendingen. NRK Østfold har egne sendinger igjen fra i morgen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i bil i Fredrikstad

    Fredrikstad brannvesen har rykket ut til Wilbergjordet hvor det brenner i en bil.

  • Se 18.50-nyhetene

    Programleder: Bengt-Eigil Ruud