NRK Meny
Normal

Nå bygger vi om TV-studioet vårt

NRK Østfolds TV-studio blir bygget om. Derfor er det samsending med Østlandssendingens regionnyheter fra Oslo i kveld.

NRK Østfold redaksjonsnært studio

Samtidig som det skjer en ombygging av TV-studioet, skjer det en kursing på huset. På bildet fra venstre Christian Nygaard-Monsen, Martin Tangen Schmidt, Kathrine Brønn, Espen Torgersen, Mathias Lunde Kristoffersen, kursleder Birgitte Wold Ingebretsen og Tor-René Stryger.

Foto: Rune Fredriksen / NRK

NRK Østfold får nå, som det første av NRKs distriktskontorer, det som betegnes som redaksjonsnært studio. Det vil blant annet sette oss i stand til å gå raskere på lufta, enten på tradisjonelt TV, på nett-TV eller i en kombinasjon ved store og små hendelser.

Arbeidet med å montere nytt teknisk utstyr startet i helgen, og skal fullføres i dag. Samtidig foregår det en opplæring av medarbeidere som skal arbeide med de nye løsningene.

Som en følge av ombygningen, er det ikke egne TV-sendinger fra Østfold i to dager, i går og i dag. Vi har samsending med Østlandssendingen fra Oslo. Det betyr at våre seere i Østfold møter en programleder som kanskje er ukjent for dem, og at det er nyhetsinnslag også fra Oslo og Akershus i sendingen.

Fra onsdag kveld skal vi være på plass med sendinger fra Østfold klokken 18.45 og 20.55.

Siste dag med rigging i TV-studioet vårt! Derfor kommer nyhetene i kveld også fra våre naboer i Østlandssendingen. NRK Østfold har egne sendinger igjen fra i morgen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • NSB mangler personell

    Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er nå enten innstilt, kjører med stengte vogner eller med færre vogner enn normalt, skriver Aftenposten. Årsaken er at NSB mangler personell. Konsernsjef I NSB Geir Isaksen sier til Aftenposten at de har kvittet seg med for mange ansatte.

  • Ny forening for unge slagrammede

    Totalt sju mennesker møtte opp da LHL hjerneslag ung ble stiftet i Østfold i går kveld. Da tilsvarende forening startet i Oslo for kort tid siden, møtte tre mennesker opp. Initiativtager i Østfold, Remi Drageset er godt fornøyd