NRK Meny
Normal

Mulig keeperproblem i Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 kan få et keeperproblem de siste kampene denne sesongen. I går ble Duwayne Kerr skadet og måtte forlate banen.

Sarpsborgs keeper Duwayne Kerr blir båret av banen på slutten av 1. omgang i eliteseriekampen mell

Sarpsborgs keeper Duwayne Kerr blir båret av banen på slutten av førsteomgang av kampen.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Det er uvisst hvor alvorlig skaden til Duwayne Kerr er. Det betyr at laget i øyeblikket bare har Christian Sukke som målvakt. Trener Brian Deane er bekymret.

– Jeg er ikke sikker på hvor hardt skadet han er. Det må jeg finne ut når prøvene kommer tilbake. Jeg tror ikke det var så verst med han, men det er så klart grunn til bekymring, sier Deane.

Mulig bristet ribbein

Duwayne Kerr

Duwayne Kerr ble skadet under gårsdagens kamp.

Foto: Sarpsborg08.no

Nå venter alle i spenning på å få vite hvor alvorlig skaden til Duwayne Kerr. Fra før er Gudmund Kongshavn skadet og spiller ikke mer denne sesongen.

Kerr pådro seg skaden etter en duell i slutten av førsteomgang.

– Han faller ned og lander på siden, og han fikk seg et ordentlig slag inn mot ribbeina på venstre side. Han mister pusten og blir veldig redd naturlig nok. Han har også mye smerter, men jeg har sjekket han og det ser veldig greit ut i forhold til lungene hans, sier Sarpsborgs lege Chubaka Rubasha.

– Det kan være en liten mulighet for at han har bristet et ribbein, men det finner vi ut av ved en nærmere sjekk, sier han videre.

Forhåpentligvis tilbake i løpet av uka

Chubaka Rubasha

Sarpsborgs lege Chubaka Rubasha.

Foto: NRK

Legen håper nå at skaden ikke betyr at Kerr er ferdig for sesongen.

– Det virker som om han er en stor og tøff kar som tåler mye. Men vi får mer svar i løpet av uka. Det jeg frykter mest er at det har gått noen ribbein, da er han mest sannsynlig ferdig for sesongen.

– Men ut ifra testene mine virker det ikke som at det har gått ut over dem heller, og forhåpentligvis er han tilbake på trening i løpet av uka, sier Rubasha.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Enebolig totalskadd i Fredrikstad

    Det brøt ut brann i en enebolig på Torp i Fredrikstad natt til fredag. En 87 år gammel mann ble tatt hånd om av helsepersonell, opplyser politiet til NTB. Flere nabohus ble evakuert, men beboerne har nå fått flytte hjem igjen.

  • HTH tapte andre kvartfinalekamp

    Halden Topphåndball tapte den andre kvartfinalekampen i håndballsluttspillet mot Haslum. Haslum vant 25-22 i Bærum. Halden vant den første kampen, og dermed blir det en tredje og avgjørende kvartfinalekamp i Halden kommende søndag.